2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
چقدر خوشگلن هردوتاشون بینیش چه خوشگل شده خودشم خیلی خوشگله مدلن ایشون؟ بینیش عالی شده بینی قبلیش چجوری بود منم بینی این شکلی میخام
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بینی این مدل دوس دارین.خب نادریان همین مدل براتون عمل میکنه.قوزم که میمونه خودش بعد یه سال سوهان میکشه.
اگه میخواین بینیت کوچیک بشه خیلی گوچیک نمیکنه..
بچه ها اینجا میگفتن نادریان واسه بینیا کمکار و کوچیک خوبه.
مدل بینی منم همین شده.عکسم صفحه 1709 هست.
قیمتشم از پنج تا دوازده
عکس بینی صفحه 1709
نگین جون گلم برات ممکنه عکس دوستات رو که با سلطانیان عمل داشتن یه جوری سانسور کنی بزاری اینجا؟ به خدا ثواب داره عزیزم...من همش یه نمونه دیدم و بقیه همه تمجید و تعریف بوده و بس...ممنون میشم
یا اباالفضل
کتانه جون بینیت عالی شده خیلی خوب شده از نیمرخ شبیهه بینیهای سامی شده ولی شما بیینیتون کم کار بود من بینیم پرکاره قوز هم داره دیگه نمیخام بعد ی سال برام سوهان بکشه چون اونم ی جور ترمیم حساب میشه
ممنون.منم بینیم قوز داشت.الانم نیمرخ بعد عملم اون قسمتی که نور خورده یکمی قوز داره.بچه ها به من میگفتن بینیم پرکار بود نباید با اون عمل میکردم. آره الهام درست میگه باید ببینید این مدل بهتون میاد یا نه .من باید میگفتم طبیعیتر مبخوام.
عکس بینی صفحه 1709
ابریشم جون آدرسخش را که نوشتم برات ی سر برو خیالت رو راحت کن,,,,,,,راستش من دیشب تا 4/5 صبح بیدار بودم داشتم فکر میکردم به دکترا موشکافآنه,,,,,,,دیوونه نشم خوبه
من زاده شهر MISام
باید چند دکتر(عجالتا بیشتر از 3 دکترنشه) را انتخاب کنی و بین اونا یکی را انتخاب کنی,من 2 تا رو در نظر داشتم همینو بس,ب قول نگین جون بقیه ش رو باید با بیخیالی سپری کنی خودش درست میشه ,,,,,ممنون نگین بانو,,,, ولی خدایی من وقت هم محدوده,وگرنه اگه مث شما ابریشم جون بخوام تا 1 سال دیگه بعملم گیج میشدم,بنابراین نتیجه اخلاقی زمان اندکی قبل از عمل بیایید تاپیک
من زاده شهر MISام
سلام بچه ها من تازه عضو شدم خیلی به کمکتون نیاز دارم بینیم خیلی بزرگ نیست و مشکل زیادی نداره و بیشتر مشکل عکس دارم تو عکس بینیم خیلی بزرگ ب نظر میاد هم دوس دارم 1 کم تغییر کنم خودم تقریبا از کارای سجادیان خوشم اومد ولی با خوندن کامنتای رسپینا جون دو دل شدم:( نظر شما چیه ؟
سلام در مورد شیروانی من قبول ندارم که بیماراش مشککل تنفسی دارن دکترای خوبی مثل سامی شیروانی زینعلی این موارد واقعا براشون صدق نمیکنه تنها ایراد شیروانی جای بخیس که اونم با یه کرم پودر حل میشه ولی بینی هاش واقعا شیکن در مورد نادریان از نظر من که طبیعی دوست دارم خوبه ولی این بینی الناز گلرخ یه دلیلی که شاید خوشتون بیاد اینه که ایشون خودشون ارایشگرن و اینجا میکاپ زیادی دارن ولی بینیشون جدا خیلییییییی قشنگ نیست واقعا در مورد سامی من بینی های 6 سال پیش سامی هم دیدم سامی کلا تو کار کوچیک کردن بینی نیست و برای کسایی که انحراف خیلی زیادی دارن خوبه و همجین برای کسایی که بینی قوس دار دوس دارن
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
بچه ها ممنون. اگر کسی بازم اطلاعاتی از نادریان داشت بگه.آخه نمونه دیدن از نادریان خیییلی سخته!! کتانه جون بینی شما خیییلی خوب شده.چرا میگین باید میگفتین طبیعی تر؟؟ مگه مشکلش چیه؟؟ و اینکه میگین سوهان میکشه یعنی چه جوری؟؟ دوباره بیهوشی و بخیه و عمل یعنی؟؟؟؟
دینا جون منم مدل بینی های سامی و مخصوصا بعضی از نوک بینی های سامی رو خییییلی دوست دارم.همون نوک مکعبی معروفش ولی قوس زیاد دوست ندارم و همینطور نوک تیز.به حاطر همین خیییلی استرس دارم با سامی.حس میکنم ریسکش زیاده.

نانازی جون نه هنوز پیش سامی نرفتم.هفته دیگه وقت دارم.برم میام مینویسم.راستی نانازی جون در مورد فرهنگ چیزی میدونی؟؟؟!!!!
سامی بینی منو که خیلی نوک تیز در اورده اگر بینیت کم کاره با پوست نازک فرهنگ خوبه ولی یادمه گفتی قوس دار دوست داری اگه اره فرهنگ نرو
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دلسا جان فرهنگ شنیدم واسه بینی کم کار خوبه بچهها ی دکتر معرفی کنین بینیو خوب کوچیک کنه دینا جان سامی الان به سایزه بینیت دست نزده ؟ من شنیدم سبکش متفاوته برا بعضیها کوچیک مکنه برا بعضیها زیاد کوچیک نمونه آخه من هرچی میگردم سرچ میکنم بر میگردم رو سامی ی جورایی دودلم ی جورایی ام دلم به دکترهای دیگه گرم نمیشه
2810