2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
دینا جون ممنون از راهنماییت.من مدل طبیعی شیک دوست دارم.خیییلی فانتزی نمیخوام.شاید نیمه فانتزی. نانازی جون فکر نکنم سامی اونجوری باشه که به سایز بینی دست نزنه.دکتر باتجربه ایه و در ضمن من خوندم که خودش دید تجسمی زیبایی داره که باعث میشه بهترین مدلی که به صورت میاد رو برات درمیاره.ولی در هر صورت فکر کنم حتما باید قبل از عمل یه وقتی برای مطب گردی بذاری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم همش گفتم دیگه.نه من فقط بینی منشیاش و با عکس بچه ها اینجا دیدم.چون از یه شهر دیگه بودم نتونستم برم مطب گردی و نمونه ببینم.فقط دوبار رفتم مطبش. سبکشم تو همین مدل بینی من و الناز گلرخ و فانتزی تر هم عمل میکنه.سر بالا عمل میکنه.کوچیک عمل نمیکنه.نیم سایز کوچیک میکنه.البته به بینی خودتم بستگی داره.تنفساش خوبه.نوک بینیاش افت نمیکنه.مدل سوراخاش گرد البته مدل کشیده هم عمل میکنه.کلن عکس بهش نشون بدین میتونه همون فرم عمل کنه.ظریف نیس عملاش.که البته به همه ظریف نمیاد.تیغه و نوک بینیا بیشتر حالت گردو ستونی دارن تا تیز و کوهی.
عکس بینی صفحه 1709
کتانه جون ممنون از توضیحاتت.حتما میرم مشاوره پیشش.فقط نگفتی منظور از سوهان کشیدن چیه؟؟ یعنی بیهوشی و عمل دوباره؟؟ این که نوک بینی هاش افت نمیکنه و به حرف هم گوش میده خیییلی عالیه
دینا جون من امشب اگه وقت کنم حتما عکس بینی ام رو میذارم که شماها نظر بدین کم کاره یا نه؟؟ و اینکه پوستش نازکه یا نه رو نمیدونم.حالا هفته دیگه هم برم مشاوره میپرسم ولی شماهام نظر بدین.ممنون
اگه خودت بخوای تو مطب و با ببحسی سوهان میزنه.اگه بیحسی نخوای کلینیک و احتمالا با نیمه بیهوشی.که هزینه کلینیک باید بپردازی.من خودم هنوز نرفتم واسه قوزم که بدونم چطور
عکس بینی صفحه 1709
2810