2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
دوستتون نگفت سبک دکتر چطوره,چون من 1 نمونه 2 ساله دیدم خیلی طبیعی بود نمیدونم سبکش عوض شده یا نه? شما کی رو انتخاب کردی? از شما چه پنهون وقت عمل رو کنسل کردم نمیدونم چکار کنم گریه گریه,,,,,,,
من زاده شهر MISام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارگل جان دوستم گفت خیلی طبیعی و شیک یعنی یه جور زیبایی تو بینی حتما خودنمایی میکنه فوس هم یه جوری میده که قوس تابلو نباشه یه چیز خیلی خوشگل.بهش بگو همون یک میل رو قوس بده برات عالی در میاره فکر کنم.دو دل نباش تصمیمتو با توکل به خدا بگیر و برو :) من خودم سلطانیان رو انتخاب کردم بدون دیدن عکس و نمونه 12 ساعت هم خونمون از کرج دوره دیگه ببین چه ریسک بزرگی کردم
مطب گردی > دکتر خاص احمدی :کارش خیلی خوب بود یه دماغ داغون را تبدیل به بینی کرده بود وخیلی حاذق بود بچه های عزیز من به یه نتیجه ای رسیدم واقعا همه ما خودمون را اسیر یک سری دکتر کردیم دیروز یه دختره را دیدم دماغش اولین دماغی بود که تو عمرم به این زیبایی دیدم پرسیدم گفت با دکتر امین امالی بیمارستان امام خمینی عمل کردم گفت کارش عالیه و جوانه وبه روز عمل میکنه.... من فکر میکنم همه ما گیر دادیم به چندتا دکتر تکراری ...بچه ها واقعا بینی اش اوکی بود به نظرم این دکتر یه روزی جای قیصری را میگیره میگید نه ببینید تازه میگفت خیلی دکتر خاکی و اصلا پولکی نیست
درمورد یحیوى بیشتر تحقیق کنید بینیا بعد از عمل که ورمشون میخوابه انگار دراز میشن من اینو تو چند تا از کاراش دیدم نمونش دوست خودم که تو فیسبوک عکسشو فرستاد واسم الانم تو فکر ترمیمه
2810