در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دوستتون نگفت سبک دکتر چطوره,چون من 1 نمونه 2 ساله دیدم خیلی طبیعی بود نمیدونم سبکش عوض شده یا نه? شما کی رو انتخاب کردی? از شما چه پنهون وقت عمل رو کنسل کردم نمیدونم چکار کنم گریه گریه,,,,,,,
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سارگل جان دوستم گفت خیلی طبیعی و شیک یعنی یه جور زیبایی تو بینی حتما خودنمایی میکنه فوس هم یه جوری میده که قوس تابلو نباشه یه چیز خیلی خوشگل.بهش بگو همون یک میل رو قوس بده برات عالی در میاره فکر کنم.دو دل نباش تصمیمتو با توکل به خدا بگیر و برو :) من خودم سلطانیان رو انتخاب کردم بدون دیدن عکس و نمونه 12 ساعت هم خونمون از کرج دوره دیگه ببین چه ریسک بزرگی کردم
مطب گردی > دکتر خاص احمدی :کارش خیلی خوب بود یه دماغ داغون را تبدیل به بینی کرده بود وخیلی حاذق بود بچه های عزیز من به یه نتیجه ای رسیدم واقعا همه ما خودمون را اسیر یک سری دکتر کردیم دیروز یه دختره را دیدم دماغش اولین دماغی بود که تو عمرم به این زیبایی دیدم پرسیدم گفت با دکتر امین امالی بیمارستان امام خمینی عمل کردم گفت کارش عالیه و جوانه وبه روز عمل میکنه.... من فکر میکنم همه ما گیر دادیم به چندتا دکتر تکراری ...بچه ها واقعا بینی اش اوکی بود به نظرم این دکتر یه روزی جای قیصری را میگیره میگید نه ببینید تازه میگفت خیلی دکتر خاکی و اصلا پولکی نیست
Be nazaram kare dr karimian ham kheili khobe doste man amal karde bod kheili razi bod ye moshavere online ham dare too viber be hame soala javab mide... matabesh vanake .. age kasi khast bege shomarasho bedam
درمورد یحیوى بیشتر تحقیق کنید بینیا بعد از عمل که ورمشون میخوابه انگار دراز میشن من اینو تو چند تا از کاراش دیدم نمونش دوست خودم که تو فیسبوک عکسشو فرستاد واسم الانم تو فکر ترمیمه