2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
میگم شاید اونها ورم داران من الان عکس اونایی که ۶ ۷ ماهه عمل کردن دیدم خیلی کوچیک بود معمولا کارای سامی تا ۲ سال ورم داره منم تو اینهمه عکس فقط ی خانومو دیدم که دکتر اصلان به سایزه بینش دست نزده بود والی یکی همون روز عمل کرده بود بینش خیلی خوچیک شده بود هردوشونم بینی استخونی نوک افتادگی داشت و بزرگ بود من که دیگه گیج شدم. melika اونایی که شما دیدن چند ماهه عمل کردن
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خودم نمیدونم چه کار کنم؟؟ شیروانی که خوب نیست.هم مشکل داره هم جای بخیه ها افتضاح.یه خانمی نوشته بود جای بخیه ها مثل چنگ گربه ست تو صورت!!!!!!
سامی هم که جدیدا اینطوریه.من به نادریان و یزدانفر هم امیدوارم. نانازی جون در مورد نادریان دیکه چی میدونی؟؟ بچه ها هر چی در مورد نادریان و یزدانفر میدونین بگین و همینطور سامی.
سامی معکوس عمل میکنه ؟ فک کنم باید هیچی نگیم یا مثلا برعکس بگیم مسله وقتی که آقای مجری داره با دیبی صحبت میکنه بهش میگم آقای دکتر قوس نده کوچیک نکن فانتزی هم نشه
دلسا جان میبینی هلو روزه منو الان دارم ۷ سال هی ا لیست تشکیل میدم با کلی دکتر ۴ سال پیش ی لیست داشتم اسمه ۴۰ تا دکتر توش بود بعد شد ۲۰ تا بعد شد ۱۰ تا (فقط اونایی که خیلی معروفان مسله شیروی میلانی محبوبی راد ) بعد شد ۵ تا (شیروانی راستکاری محبوبی راد فرهنگ سامی ) بعد شد یکی اونم کسی نبود جز سامی. حامی این دکتر مسله نادریان یا یزدان فر یا شیروانی یا من دوسشون نداشتم یا بیمارش مشکل تنفسی داشتن بعد کلی تو اینترنت در مورد سامی سرچ کردم اونقدری که من میدونم بیماراش مشکل تنفسی نداشتن فقط همه از قوس ناراضی بودن که من اصلان مشکلی نداشتم فقط میخواستم بدونم کوچیک میشه یا نه پارسال تابستون کلی از این ور اون ور تو نت پرسیدم ماله همه کوچیک بود بعد حالا امسال که میخام بیام اومدم نینی سایت دیدم بله آقا سبکشون عوض کردن عزیزم در باره نادریان تو زیاد خوندم اگه میخای ی سری بزن منم میام میگم
2810