2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015454 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها من الان 2ماه و دوهفته است عمل کردم .میخوام بدونم اگه ایرادی مثل بعضی ها که استخوان بالای بینیشون یه کوچولو حالت برامده داره بخواد پیش بیاد از کی معلوم میشه؟منظورم اینه که الان خوبه اما ممکنه بعد از چند وقت این مشکلات پیش بیاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرانک جون ممنون.در موردش تحقیق میونم.

نانازی جون در مورد نادریان من افت بینی نشنیده بودم!!!
من هفته دیگه پیش سامی ویزیت دارم.اگه سوال خاصی داری بگو ازش میپرسم، البته بچه ها میگن کلا جواب آدمو نمیده!!!!
سلام دوستان. من تازه عضو شدم و می خوام بینیمو عمل کنم به زودی اما بین دکتر یونس اکبرزاده و شهریار یحیوی نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم؟!! لطفا کمک کنید. کسی درباره ی دکتر اکبرزاده چیزی میدونه اینکه کاراش چه جوریه و چه سبکی جراحی می کنه؟! خواهش می کنم کسی چیزی میدونه یه پاسخی به من بده.
خیلی ممنون از راهنمایید بانو منیر عزیز. سایت دکتر اکبرزاده رو دیدم ولی گالری خاصی نداره فقط چند تا عکس قدیمی است. دوستان بازم اگر اطلاعاتی دارید بهم بگید من تا آخر این ماه باید دکترمو انتخاب کنم.
این sargol ما کجا رفت نمیاد؟ بیا یکم از دکتر سلطانیان بگو یکی از دوستان رفته مطبش خیلی خوشش اومده دکتر خوش برخورد و خوبی بوده مطبش شلوغ بوده و چندتا نمونه خیلی خوب دیده.خودش احتمال 8چدرصد با سلطانیان واسه عمل اوکی کنه
سارگل منم تا 8 اردیبهشت ایشالله میرم مطبش فکر کنم با همون سلطانیان عمل کنم از سایتای دیگه هم زیاد تعریفشو شنیدم.میگفت تو مطبش همه راضی بودن ازش.اصلا معلوم نبوده پسره یک ماهه عمل کرده اونهمه خوشگل بوده... جراح فک و صورتم هست قشنگ میدونه چی به صوورک میاد تو باید بهش تاکیید کنی که میخوای نوک بینیت جمع شه گوش میده.اون مظرات غیر منطقی رو گوش نمیده توکل کن به خدا و چشم و گوشاتو ببند اینطوری هی بیشتر استرس میگیری.دیگه قسمت یه جوریه ادمو تو راهیی میندازه که به نفعشه.ایشالله واسه من و تو و اون دوستمم همینطوره توروخدا در جریان کارات بزار منو
2810