2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیکا جون مبارک باشه.امیدوارم خیییلی عااالی پیش بره و بینی ات همونی بشه که میخوای.فقط بعد از عمل اینجا رو یادت نره.بیا و برامون بگو چطور شده؟؟!! یزدانفر یکی از گزینه های منم هست.منتظر خبرهای خوب هستم دوستم
سارینا مگه شیراز هستی؟ به نظر من حداقل 3 تا دکتر رو برو مطب گردی کن بعد تصمیم بگیر...حتما نمونه زنده ببین عکس کافی نیست. رجایی بعد از ظهر یکشنیه چهارشنبه ها کلینیک نوین ایران هست .کنار استخر انقلاب
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سارینا جون من فقط توی مطب نمونه دیدم ازشون بینی ها کم کار بودن ولی زیاد کوچیک نبودن و سرشونم نه تیز بود نه گرد شاید از نظرم عالی نبود ولی بدم نبودن نمونه هاش ولی بازم باید خودت بری ببینی عزیزم نمونه هارو
دلسا جان یه عکس از بینت بزار اگر بینیت انحراف نداره و یا گوشتی نیست فرهنگ بهترین گزینست محبی رو پیشنهاد نمیکنم چون با وجود اینکه بینی های قشنگی ازش دیدم ولی ناراضی هم زیاد داره سامی مگه جراحی فک هم انجام میده؟؟؟؟ تا اونجایی که من میدونم فقط پروتز انجام میده برای بعضی ها واقعا لازمه پروتز فک ولی به خیلیاهم الکی گیر میده میلانی نرو دلسا بگیر نگیر داره یزدانفر واسه بینی گوشتتی هم خیلی خوبه و بسیار دکتر باوجدانیه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
سلام دینا جون باشه عکس میذارم ولی الان ندارم. بینی ام استخوانیه.انحرافم نمیدونم دارم یانه ولی مشکلی ندارم.من مشکل اصلی بینی ام توی نوکشه.نوکش پایینه البته بیشتر وقتی میخندم وگرنه غوز هم نداره.شما از فرهنگ نمونه دیدی؟؟؟
دلسا جان من کارای میلانی رو فقط تو سایت دیدم همه کاراش تو یه سبکه بیشتر از سجادیان خوشم اومد دینا جون تعریف یزدانفر رو زیاد شنیدم ولی نمونه کار ازش ندیدم بینیم استخوانی غضروفیه کار نیمه فانتزی میخوام به نظرت کدوم خوبه ؟ میخوام چند نفرو انتخاب کنم برم از نزدیک ببینم
2810