2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
لاوین جان به نظرم فعلا به بینیت دست نزن اینا همش ورمو زخمه.. تیغه بینی من تا 6 ماه باور کن درد میکرد...تا دوماه اول که اصلا جرات نداشتم دست بزنم...حواست به نی نیه خوشکلت باشه که دیگه به بینیت نزدیک نشه...
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان جریان این گوشت اضافه و چسبتدگی چیه.من 33روزه عمل کردم الان تو یه حفره بینیم اون ته تقریبا با چراغ که نگاه کنم انگار یه تیکه کوچلو گوشت مانند هست.این چیه؟؟؟
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
من که فقط دلم با سامی نوک بینی مکعبی در میاره ی جا میرم خوب خوب میشانام ازش ی جا بعد ولی هنوز ی جورایی دودلم دینا جان مرسی عزیزم از جوابت
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
سلامم دوستان ...............به من پیشنهادی میدین برای دکتری که نیمه فانتزی باشه کارش؟؟؟ توروخدا چند تا پیشنهاد بدین من برم ببینم...چون از شهرستان میخوام بیام خیلی وقت جسنجو ندارم..توروخدا کمکم کنید..
سلام بچه ها.من خیلی وقته دارم پیام بچه هارو می خونم و خیلی بهم کمک شد که برم و عمل کنم . البته نه در انتخاب دکتر چون من مشهدی هستم و اینجا زیاد در مورد دکترای مشهد اطلاعات ندادن. فقط مانی جان دکتری که من انتخاب کردمو تایید کزده بودن .من با دکتر پور صادق عمل کردم. امروز روز هفتمه و قراره برم تا اتلمو باز کنن. قیمتم 7 تومن شد و بینیم استخونی و غضروفی بود و ایراداتش نسبتا جزیی بود. اینجا خیلی تجربیات خوندم و چون واقعابه من کمک شد تصمیم گرفتم من هم تجربیاتمو بگم شاید به کسی کمک بشه.
نادرستی یک حکم باعث نمی شود که آن حکم را رد کنیم ،احکام نادرست برای زندگی بشری ضروری است و رد کردن آنها به معنای رد کردن زندگی است.
ههممون میدونیم انتخاب دکتر مهمترین تصمیمه پس نمیدونم چرا بعضیا میگن من امکان مطب گردی ندارم؟؟ مگه میشه . شک نکنید یکی از مهمترین تصمیمات زندگیتونه همینه. پس اگه وقت ندارید حتما عقبش بندازید و عجول نباشید. دومین ابنکه بعضیا از انتقادی که به دکتراشون میشه ناراحت میشن . بچه ها واقعا به نفعتونه که بعضیا حالا چه مغرضانه و چه از روی کمک بیان و انتقاد کنن . اینطوری شما حتما و حتما فکر می کنید ، شک می کنید ، بیشتر می گردید و تصمیم می گیرید. پس تعصب نداشته باشید اما انتقادات رو با مریض های قبلی همون دکتر در میون بزارید. مثلا در مورد دکتر من گفته میشد جدیدا خود دکتر عمل نمیکنه چون دستاش می لررزه. من رفتم مطب اولین چیزی که نگاه کردم دست دکتر بود . راس میگفتن خیلی کم شاید ولی همه میرضاش می گفتن خود دکتر سر عمل بوده و کلی به من خندیدن که این حرفارو گوش نکن. من وقتی مریضا ده سال پیش و امسالش رو مقایسه کردم دیدم سبک تغییری نکرده و مطمئن شدم. دومین اینکه بچه های عزیز به هیچ عنوان قیمت خیلی محدودی رو برای عمل خودتون نگید. من دیدم بچه ها میگن من به هیچ عنوان نمی خوام قیمتم بیش از 5 تومن بشه مثلا. اینطوری شما انتخاب خودتون رو خیلی محدود کردین . البته بیشتر از نظر روحی. چون مثلا دکتری که قیمتش بشه 7 تومن رو دیپگه اصلا نمیرید و ببینید.من خودم سال پیش می خواستم عمل کنم . پولم کمتر بود و فقط دکتر ایی رو می رفتم که در محدوده قیمت من بودن و چون حتما می خواستم عمل کنم خیلی هم رو اون دکتری که می خواستم عمل کنم ( و در واقع چاره ای نداشتم) تعصب داشتم ولی خوشبختانه یکی از دوستام به من کار یک کار بد از ایشون نشون داد و باعث شد با خودم بگم مهم نیست ولشو ندارم حداقل برم چند تا دکتر با قیمت بالا هم برم. و رفتم و نتیجه انتخاب دکتر بهتر بود ولی چارا های نبود جز اینکه یکسال صبر کنم ولی دکتر بهتری برو منظورم این است اگه پولتون 5 تومنه برین دکتر 17 تومنی. منظورم اینه که خودتونو خیلی محدود به پولتون نکنید . همه دکتر ها ی خوب رو برید و بعد عاقلانه تصمیم بگیرید . مثلا اینکه بدونید من میدونم فلان دکتر بهتر از دکتر انتخاب منه ولی چون پولش بیشتره من نمیرم و ببینید ایا ارزش داره؟ ولی اصلا به این معنی نیست که هر کی پول بیشتر بگیره بهتره . منظور فقط اینه که خودتون حتما برید و ببینید تا تصمیمتون محدود به ول کم نباشه
نادرستی یک حکم باعث نمی شود که آن حکم را رد کنیم ،احکام نادرست برای زندگی بشری ضروری است و رد کردن آنها به معنای رد کردن زندگی است.
ببخشد هم غلط املایی زیاد دارم و هم طولانی شد .شرمنده. نکته دیگه خیلی به نظرم مهمه اینه که دکتری که انتخاب می کنید به نظر من باید باتون رو زاست باشه . و شما حتما این رو تو ویزیتا متوجه میشین. مثلا من یک دکتر رفتم که به من می گفت خانم شما فوق العاده خوب میشید حتما بیاید عمل کنید . راستش این کلمه فوق العاده بنظرم برای استفاده یک دکتر خیلی جالب نیومد . این یعنی تو داری سطح توقع مریض رو خیلی بالا می بری. و من میدونستم که شاید خیلییی عوض نشم . ولی دکتر پور صادق همه عیبهای صورتم رو گفت مثلا در مورد چونم و گفت شاید بعدش چونه شما بیشتر تو دید قرار بگیره و این باعث شد من فکر کنم و عاقلانه تر تصمیم بگیرم. و نکته اخر اینکه دکتر با ریسک بالا اصلاااااا نرید . ببینید بچه ها من کار خیلی معمولی از دکتر خودم هم دیدم ( با اینکه شاید خیلی ها دکتر پور صادق و نعیمی رو تو مشهد خدای جراحی بدونن) ولیییی اون کارا بینی رو از بین نبرده بود و مشکل تنفسی نداشتن فقط از نظر ظاهری سلیقه من و بعضیا نبودن . بعضی از دکتر ها بینی رو بخاطر اینکه فانتزی کنن از بین می برن . این یعنی دکتر بی وجدان و پر ریسک که اتفاقا این دکترا کار هاشون یا معمولا خیلی بده یا خیلی خوب. واقعا من دیدم . اصطلاحا میگن کاراشون بگیر نگیر داره. چون بقدری غد و از خود راضی هستن که حاظر نیستن کاری رو که نمیتونن انجام بدن اعتراف کنن. ممنون که خوندین اگر کسی در مورد دکتر تو مشهد سوالی داشت من در خدمتم . چون کلی تحقیق کردم
2810