2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015560 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قرارداد هم نوشته بود از 100 درصد 20 درصدش امکان روتوش هستش اگه بعدا خواستی بعد یه سال بدون هیچ هزینه ای بازم عمل میکنه
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!
لاوین جون منم تازه عمل کرده بودم باور کن هم پره های بینیم هم سوراخای بینیم تا به تا بود تازه بعد 8 ماه عالی شد الانم اصلا لنگه به لنگه نیست کاملا متقارنه
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...
احتمال اینکه ورمه تیلییییی زیاده پس هنوز زود واسه قضاوت... راستی عکس قبل عملتو داری؟؟؟
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...
دوستان جریان این گوشت اضافه و چسبتدگی چیه.من 33روزه عمل کردم الان تو یه حفره بینیم اون ته تقریبا با چراغ که نگاه کنم انگار یه تیکه کوچلو گوشت مانند هست.این چیه؟؟؟
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
سلام مطب گردی من ___ میلانی: 1مورد خوب که استخونی بوده و ارتفاع و طول و همه چیش اوکی بود یه مورد متوسط که ترمیمی بود و دو مورد بد که اصلا تمیز نبود و بزرگ و دراز بود دکتر خیلی با شخصیت بودن، وقت گذاشتن با اینکه نمونه کم بود ولی اعتمادمو جلب نکرد فتح سامی: فقط یک مورد دیدم خانوم و یک آقا بینی خانومه تیغه باریک ولی زیاد کوچیک نبود روهم رفته بد نبود تقریبا ٥٠٪ روی سامی حساب کرده بودم که اصلا بینیمو معاینه نکرد تا رفتم تو گفت چونه باید جراحی شه با اینکه مشکل خاصی ندارم منم که نمی خواستم عمل کنم با اون همه امید سامی هم رفت کنار امروزم مطب ابیانه بودم واقعا بیشتر بینی ها خوب بودن ولی نمونه چند ساله ندیدم
اره دارم اکه وقت کردم فردا واست میزارمlala جون راسی جای بریدگی استخون بینیم پهن شده ماساژ هم زیاد میدم ولی کبود شده به نظرت این پهن شدنش میره یا نه
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!