2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015660 بازدید | 66529 پست
محیا جان منم الان که 3 روزه عمل کردم و بینیم هنوز پانسمان داره یه همچین حسی به بینیم دارم، یعنی فکر میکنم بینیم یه جورایی مثه بینی شما دراومده، با این تفاوت که اون برآمدگی از بین ابروهام شروع شده امیدوارم فقط ورم باشه و رفع بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان هم الان نتیجه گیری کردم که تا قبل از 6 ماه نظر خواهی درمورد دماغم شاید کار درستی نباشه به خاطر همین پست مو حدف میکنم و بعد 6 ماه دوباره میام پیشتون اینجا خیلی خیلی به من کمک کرد از نیکی نیکان جان بانومنیرجان پرواجونم که خیلی دلداریم داد از آرشیدا جون و بقیه خیلی خیلی ممنونم بچه ها من حق تاپیک خواستم ادا کنم اما انگار با استقبال مواجه نشدم آخه شاید اگر منم بودم به یه نفر که شهرستان عمل کرده و دکترش شهرستانه توجه نمیکردم خدایی حق هم دارید اکثرا اینجا تهرانی هستید و بحث بیشتر سر دکترای تهرانه آرزو میکنم هرکس عمل داره به خوبی و خوشی عمل کنه هرکسی هم عمل کرده دماغش روز به روز بهترشه
nanazi عزیز من مطب دکتر راستکاری رفتم شلوغ بود حسابی چون در هفته 1روز ویزیت می کنه 2شنبه ها ، من عکس سایتش رو دیده بودم خوشم اومد که رفتم اما به نظر من عکسها با واقیعیت فرق داشت یعنی خوبهاش رو تو سایتش گذاشته . به نظر من تقریبا 80% شبیه هم بودن اما ناراضی هم داشت مثلا یه نفر انحراف داشت بعد از 4 ماه که عمل کرده بود می گفت کجه استخون بینیش ، البته شاید به خاطر ورم بوده . یکی هم بعد از 1سال فکر میکنم ،اومده بود ترمیم پایین بینیش اومده بود پایین ،اینها بدهاش بود که گفتم اما بینی قشنگ هم زیاد داشت . می گفتن طبیعیه بینیهاش و به شکل صورت نگاه می کنه اما به سلیقه ی من جور نبود کاملا تابلو بود و زیادی کوچیک
اره mahat عزیزم عکسای سایتش هم زیاد نیست ماله ی چند نفره از زاویه های مختلف نوک خوب جم نمیکنه من شنیدم چند نفر هم مشکل تنفسی داشتن
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
شیده جان الان برای تصمیم گیری روی فرم بینیت خیلی زوده
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
من دو تا دماغ عملی از نادریان دیدم به نظرم خوبه کاراش در مورد سامی 12 نمیگیره فک کنم الان 7-8 بگیره کاراش هم خیلی تمیز نیست کسایی که عمل میکنن از بینیشون لخته خون میاد نترسن طبیعیه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
سلام دوستای خوبم...من میتونم یه عکس از بینیم بگیرم بزارم؟؟؟میخوام نظرتونو بدونم که اگه بخوام ترمیمی پیش شیروانی انجام بدم چجوری میشه
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...