2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015605 بازدید | 66529 پست
مادمازل جونم,اگه امکانش هست عکس دوست عمل شدتون را میزاری,آخه منم دودلم,اگه مبگی نیمه فانتزی ,خاطرجمع شم,آخه منه بی جنبهوقت عمل گرفتم ولی هنوز مرددم,اگه لطف کنی سپاسگزار میشم گلم
من زاده شهر MISام
راستی اون موقع ها سایت ابیانه فرق میکرداا عکسای سایتش فقط ۲۰ ۳۰ تا عکس کدر با زمینه سیاه و فقط نیم رخ بود و کاملا مشخص بود فتوشاپه. الان عکسای سایتش فرق کرده و به نظر من فتوشاپ "زیادی" توش نداره. بیشتر این فتوشاپه فتوشاپه مال جو اون یکی سایتشه... اینم در نظر بگیرین که اکثر دکترا بهترین کاراشونو تو سایتشون میذارن و در حدی که بتونن و مشخص نباشه فتوشاپ میکنن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلسا جون قرار بود از دکتر سامى بگم : روز یکشنبه رفتم مطبشون حدود ٣ ساعت نشستم تا نوبت ویزیتم بشه با اینکه میگن عملیهاش دوشنبه ها میان ولى چند نفرشون اومده بودن که یکیشون حدوده ٢ ماه بود عمل کرده بود که خوب و طبیعی بود ولى بقیه زیر چسب و اتل بودن وقتى نوبتم شد اینقدر معطل شده بودم که زیاد حوصله مشاوره نداشتم و راستش اصلاً جذب دکتر نشدم و دکتر هم که تند و تند ایراداى بینیمو گفت و بعد هم که بعد از عمل بهتر میشی و بعد خدافظ به نظر دکتر مسلط و خوبیه و ناراضى هم کم داره ولى به نظر من نوک بینی رو یکم تیز میکنه که من دوست ندارم شاید هم من چون بیشتر مشتاقم تا با دکتر یزدانفر عمل کنم از اولشم که رفتم مشاوره جدى بهش فکر نکردم.
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم
سلام امروز 24 روز از عمل من میگذره رایا91 من بینیم هنوز ورم داره. دکتر هفته پیش بهم یه کپسول داد به نام آناهیل گفت دوهفته بخورم برای ورمام. گفت خیلی ورم داره! نوک بینیم هنوز خیلی گرده! خلاصه فعلا منتظرم زمان همه چیزو هل کنه. من تا چهاردهم استراحت کردم ولی احساس میکنم از پونزدهم که رفتم سرکار ورمم بیشتر شد امروز نوبت دکتر دارم میرم ببینم چی میگه.
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
نگین جان من دکتر ابیانه رو از اینجا شناختم تو کل تاپیک هیچ کس ناراضی نبود. سایتشم دیدم از عکساش خوشم اومد. یه روز رفتم مطبش کسایی که اونجا بودن همشون یا یک هفته عمل بودن یه دو سه هفته ای ولی با این حال من از فرم بین هاشون خیلی خوشم اومد چون من بینی خیلی فانتزی دوست نداشتم ابیانه هم همونجوری که دوست داشتم عمل میکرد به نظرم. از همه بیمارا هم پرسیدم همه از عمل راضی بودن. اون دوستایی که انگ فوتوشاپ به دکتر ابیانه میزنن یه تجدید نظری بکنن فکر نمیکنم خراب کردن وجه دکتر کار درستی باشه! عکسا فوتوشاپ باشه نمونه های زنده که فوتوشاپ نمیشه! همونجوری که دوستان گفتن نظرات راجبه بینی کاملا سلیقه ایه یکی خوشش میاد یکی میگه افتضاحه!!! ولی من وقتی با دکتر صحبت کردم مصمم شدم چون دکتری نیست که بخاطر پول بخواد مختو کار بگیره کاملا هرچی حقیقته بهت میگه.
دکتر ابیانه برای من هم سه مدل طراحی کرد من بهش گفتم خودم دوست دارم بینیم یه شیب خیییلی کوچیک داشته باشه گفت درحدی شیب میذارم که کسی که اولین باره تورو میبینه متوجه نشه بینیت عملیه. یکی از دوستان گفته بود ابیانه خیلی سربالا عمل میکنه ! حالا شاید طرف خودش این مدلی خواسته اونو من نمیتونم نظر بدم ولی خود من بینیم کمی سربالا بود ( البته زیاد نه که بگم در هد خوکی باشه! خیلی کم) دکتر گفت یکی دو میل نوکشو میارم پایین که تو طراحی خوشم اومد. بعدشم گفت نوک بینیتو جمع میکنم و اگر سوراخای بینیم راه داد کمی هم پره هارو جمع میکنه که البته جمع کرد. همه دوستان بعد از این همه تحقیقات و جمع آوری اطلاعات باید بدونن که طراحی به این معنی نیست که دکتر دقیقا همون بینی رو در میاره و اگه اونجوری نشد بگیم کارش افتضاحه!!! طراحی فقط به این دلیله که اولا دکتر با سلیقه شما آشنا بشه دوما شما یه شمه از بینی جدیدتون داشته باشین. البته اینم بگم که میتونم بگم بینی من کاملا شبیه به چیزیه که دکتر برام طراحی کرد فقط الان مشکلم ورمه.
یکی از دلایلی که ابیانه رو انتخاب کردم اینه که بغیر از تخصص گوش و حلق و بینی و زیبایی مجسمه سازی هم انجام داده و این به نظرم خیلی خوب اومد چون قرینه سازیش خیلی خوبه. تو این مدت از تمام کسانیکه با ابیانه عمل کردن پرسیدم همه دوستشون یا فامیلشون قبلا عمل کرده بوده و خیلی راضی بودن و اینها هم ترغیب شدن برن عمل کنن . خودم هم یه نمونه هشت ماهه هفته پیش دیدم که خیلی خوب و طبیعی بود. یه نمونه دوساله هم دیدم که عالی بود دوستان فک نکنن من میخوام تبلیغات دکتری رو بکنم فقط دیدم جوری راجبه دکتر ابیانه صحبت میشه که واقعا انصاف نیست. من اصلا نمیگم حتما با ایشون عمل کنید ولی اینو مطمئنم که جزو دکترهای خیلی خوبه . اما مهم اینه که خودتون برید ببینید و بپرسید .