2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
نگین جان من خیلی از عکسهای سایت ابیانه خوشم اومد به نظرم شیکه ولی خودت مطبش رفتی ؟اگه رفتی از نزدیک کارهاشو دیدی حتما منو در جریان بزار.........راستی عکس های سایت دکترخاص احمدی را هم ببین و با ابیانه مقایسه کن و بگو محیا جان دکتر اروین درستکار برای بینی های استخونیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی ریحوونه جون از پاسخت من دو تا عمل از کوچک زاده دیدم که خوب بود نه خیلی عالی البته معمولی و متناسب که یه کمی هم نوک تیز کرده بود من خودم نوک گرد خوشم میاد دکتر دینی هم من مطبش رفتم و هم 5 ، 6 تا کار ازش دیدم من از نمونه کاراش خوشم اومد ولی برخوردش به دلم ننشست اصلن شبیه دکتر ها نبود
درود بر همه: نکته اول: لطفا و خواهشا هیچ گروه وایبری، سایبری، لاینی و ... رو اینجا مطرح و تبلیغ نفرمائید نکته دوم: ابیانه تقریبا داره مثل چند سال پیش محبی میشه محبی یه زمانی تو تاپیک ما خیلی معروف شد چون با هزینه ی کم عمل میکرد و به نظر میومد عملاش خوبه تا اینکه یکی از بچه های اینجا باهاش عمل کرد و بینیش خراب شد و دکتر زیر بار نرفت من عکسای این خانوم رو دیدم و کاملا حق داشت بینیش ایراد داشت واقعا ولی دکتر با بد اخلاقی و کج خلقی قبول نکرد. من نمیگم با ابیانه عمل نکنید اما یادتون باشه دکتری که تازه کاره ریسکش بیشتره ( دقت کنید گفتم ریسکش بیشتره نگفتم بقیه کار خراب ندارن) تمام دکترها حتی نراقی که الان خدا تومن میگیره هم ناراضی دارن امیدوارم که هر کسی با ایشون عمل میکنه راضی باشه ولی یه کم با دقت بیشتر و تحقیق بیشتر تصمیم بگیرید شاد و موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
امیر آروین سازگار من تعریف کاراشو شنیدم ابیانه من دو سال پیش تو مطبش نمونه زیاد دیدم اصلا باب میلم نبود کرارای سایتش فتوشاپ بود و ویزیت نشده با اینکه رایگان بود امدم بیرون
جوجینا و زیتون مرسی‌ که جواب دادین، شما نمونه از دکتر سازگار از نزدیک دیدین ؟ هر توضیحی راجع به ایشون دارین لطفا بگین ؟ من بینیم استخونی هست و قوز داره می‌خوام بعد عمل کاملا طبیعی بنظر برسه