2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
مادمازل جان چشامون به دیدار شما روشن شد میدونی گلم از تاپیک 2/5 دارم تند تند پستهات رو میخونم آخه با کی عمل کردی? سلطانیان را بیشتر ارزیابی میکنی گلم? تو مطب گردیهات دکتر خوب دیگه ای پیدا نکردی? ممنون از راهنماییت
من زاده شهر MISام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانو منیرجان میشه لطفا اگه اطلاعاتی درمورد دکترهای رشت دارید بگید من ساکن رشتم همه به من میگن خیلی ها از تهران میان اینجا عمل میکنن تو میخوای بری تهران نظرتون درمورد دکتردادگری وتدین چیه؟
sargol جان هنوز عمل نکردم :دی اون موقع ۱۶ سالم بود بچه ها منصرفم کردن گفتن فرم صورتم عوض میشه و بینیم خراب میشه اگه زود عمل کنم. مطب گردی ابیانه و سامی و سلطانیان و بشارتی رفتم. میخوام نادریان هم برم و بین نادریان و سلطانیان تصمیم بگیرم. من کلی کار از سلطانیان دیدم ولی اصلا کار خراب نیدم. به نظرم برای اگه بینی طبیعی بخوای سلطانیان یکی از بهترین گزینه هاست. تو این مدت یکی از دوستای نزدیکم هم با سلطانیان عمل کرد نیمه فانتزی میخواست و خیلی خوب شد اصلا هم مشکلی نداشت. این هفته هم میخوام برم مطبش دوباره. حتما میام شرح مطب گردی میدم
ساراگاد عزیز من شناخت زیادی ندارم از دکترای رشت ولی تعریف دکتر دادگری و تدین و تهرانی رو زیاد شنیدم. دکتر دادگری بیشتر طبیعی عمل می کنه و کاراش نسبتا ورم زیادی داره ولی یکی از بچه های تاپیک (مونیکا) باهاش عمل کرده بود و بینیش واقعا قشنگ شده بود. دکتر تهرانی بیشتر برای بینی های نیمه فانتزی و فانتزی معروفه. من یه نمونه ازشون دیدم واقعا بینی شیکی بود ولی خوب قوس زیادی داشت. دکتر تدین رو زیاد در موردش نمیدونم ولی باز یکی از بچه ها عکس نمونه گذاشته بود و به نظرم بینی خیلی قشنگی بود. من اگه میتونستم رشت بیام حتما دادگری یکی از گزینه های قطعی برای عملم بود.
مادمازل چون سلطانیان بمن گفت من قوس.نمیدم طبیعی عمل میکنم,ولی نن نیمه فانتزی میخوام,دوستتون را چطور نیمه فانتزی عمل کرد ? آیا دوست اصرار کرد یا خود دکتر تشخیص داد?
من زاده شهر MISام
نگین جون من ۲ سال پیش مطب گردیمو با ابیانه شروع کردم. و اون موقع ها ۳ میگرفت دکتر. معلمم باهاش عمل کرده بود و یکی از بچه های کلاس باهاش عمل کرده بودن و واقعا بینی های قشنگی داشتن. خلاصه عکسای قشنگ سایتش منو ب مطبش کشوند ولی وقتی رفتم مطبش خیلی نا امید شدم. کلی کار دیدم از ۱ هفته ای بگیر تا ۶ ماهه و ۱ ساله ولی من خوشم نیومد. بینی هایی که طبیعی بودن یه ماهه بودن ولی یه مدل خاصی بودن انگار بینی از وسط ابروهاشون شروع شده بود (یعنی بین ابروهاشون پر شده بود!!! نمیدونم چجوری بگم ) و تا پایین صاف میرفت که باعث میشد طول بینی زیاد ب نظر بیاد و هنوز برای صورت خیلی بزرگ بود. البته من بعدا فهمیدم نصفش به خاطر ورم بوده. ولی نیمه فانتزی ها و اونایی که یه شیب ملایم داشتن بهتر بودن. رفتار منشی هم خیلی بد بود خلاصه اینکه هیچ چیزی منو نظر منو جلب نکرد و من قبل از اینکه نویتم شه رفتم بیرون. معلمم الان فکر کنم ۵ سال میشه با ابیانه عمل کرده خیلی هم راضیه و بینیش از وقتی من دیدم تکون نخورده سرش پایین نیومده و خیلی شیک و قشنگه بینیش.
مادمازل جونم,اگه امکانش هست عکس دوست عمل شدتون را میزاری,آخه منم دودلم,اگه مبگی نیمه فانتزی ,خاطرجمع شم,آخه منه بی جنبهوقت عمل گرفتم ولی هنوز مرددم,اگه لطف کنی سپاسگزار میشم گلم
من زاده شهر MISام