2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
درود بر همه دوستان عزیز سال نو همه مبارک باشه البته با تاخیر میگن امسال چون از شنبه سال شروع شده سال خوش یمنی هستش ( حالا بماند که از همون اولش منو کلی اذیت کرد) پس ایشالا اتفاقای خوب برای تک تک دوستان در این سال بیفته موفق و شاد باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من 20 اسفند عمل کردم تقریبا خیلی ورمش خوابیده و دیگه کبود نیست اما وقتی چسب رو برمیدارم عوض کنم از کنار استخونش سفته.از دو طرف ولی سمت چپ بیشتر.حالا به نظر شما ورمه؟ نکنه همین جور بمونه؟؟!.از جلو دماغمو دوس دارم اما از نیم رخ اصلااااا سوال دوم این که صورتمم خیلیییی جوش زده.اشکال داره راکوتان بخورم از الان؟
چون میگذرد غمی نیست
جوجینا جون ممنون از جوابتون دلسا جون من پیش یزدانفر براى ویزیت رفتم خود دکتر که فوق العاده مهربون و با حوصله است و اعتماد آدم رو جلب میکنه من مثل خیلى از دوستان اصلاً بلد نیستم در مورد مدل بینی هاى عملى دکتر نظر کارشناسانه بدم ولى تا اونجایى که من فهمیدم سبکشون کاملاً طبیعى هستش و پره هارو برش نمیزنن. بینی من کلاً پرکاره انحراف ظاهرى شدید، برآمدگى، افتادگى نوک بینی، فکر کنم تنها ایرادى که ندارم تو پره هاى بینیمه چون بینیم پهن نیست و احتیاجى به برش پره ها ندارم. نمونه زنده یکى ازشون دیدم که خیلى خوب بود و منشیشون هم تو کامپیوترش بهم نمونه نشون داد در کل احساس میکنم دکتر کم ریسکى باشه و خرابکارى ظاهری و مشکل تنفسى ازش نشنیدم و بیشتر عیب هاى بینى رو برطرف میکنن.
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم
نیکا جون ممنون از توضبحاتتون.فردا هم اگه پیش سامی رفتین بیاین و مقایسه کنین این دو تا دکتر رو.منم میخوام زنگ بزنم سامی وقت مشاوره بگیرم.با تعاریف شما پیش یزدانفر هم میرم.ممنون ازت.
کی میخواد با یزدانفر عمل کنه؟ به نظرم دکتر خوبیه توی این تاپیک اکثرا راضی بودن اما یکی دو مورد ناراضی هم بودن به امید خیلی فانتزی نرید شاید میشه گفت 60% طبیعیه 40% فانتزی
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دلسا جون حتماً آقای مانى من به احتمال زیاد با دکتر یزدانفر عمل کنم. ولی قبلش میخوام یه سر دیگه به دکتر قیصرى بزنم تا طراحیمو ببینم و فردا هم قراره پیش دکتر سامی برم. بینی من ایراداتش برطرف بشه برام کافیه و فکر کنم اثر مثبت قابل توجهى رو چهره ام بزاره براى همین فکر کنم دکتر یزدانفر خوب باشه. البته امیدوارم 😉
قیصری؟!! از مبلغش اطلاع داری نیکا؟ روی 18 تومن ایناست تا اونجایی که من میدونم شایدم بیشتر ستایش: بانو منیر حی و حاضر بهترین نمونه :)
خبر دارم من تا ٢٦ شنیدم راستش هزینش خیلى مهم نیست اگر مطمئن بودم برام یه بینیه عالی میسازه که عالی هم بمونه ولى مثل اینکه کاراش ریسکى هستش البته خود دکتر تا حدودى نظرم رو جلب کرد ولى من یه بینیه متوسط کم عیب رو به بینیه خیلى خوشگل که بعدش خراب بشه یا افت کنه ترجیح میدم.
2810