2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
یزدانفر دوتا کار ازش دیدم خیلی طبیعی وشیک بوده ولی فک کنم الان بالای ده میگیره درسته؟ سارگل هردو هم طبیعی بودن هم شیک میفهمیدی عمل کرده اما به سختی اونم به خاطره اینکه واقعا زیبا بودن دخترا خیلی صورتشون شیک وناز شده بود دور یکیشون که 5 شیش تا دختر جمع شده بودن خخخخ تو مترو البته دیدم.میگفت هم خواهرش هم دختر حخاله هاشو .. با این عمل کرده تو مطبش رفتی؟؟کار دیدی ازش چون متخصص فک وصورتو هرکیو یه جور عمل میکنه که به فیسش بیاد و به حرفت هم گوش نمیده میگه خودم میدونم چی بهت مییاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما کی عمل کرده بودی؟ دفعه آخری که من رفتم گفت بعد از 3ماه بهت قرص راکوتان میدم، اما میترسم اثر چندانی نداشته باشه.نمیدونم چکار کنم؟؟ این همه هزینه کن آخرش هم انگار نه انگار عمل کردم.والله آد م خجالت میکشه بگه عمل کردم طرف فکر میکنه لابد قبل از عمل چی بوده.
سلام رایا جان خوبی من 4 دیماه عمل کردم مال من یه کوچولو روند کاهشی داشته ولی نه خیلی که چشمگیر باشه. به منم گفت اگر بخوای برات آمپول میزنم ولی خودم مخالفت کردم ودکتر گفت بعد از عید بیا ببینم چقدر ورمت کمتر شده الان بیشترین مشکل من نامتقااااااااااااااارن بودنشه
دکترسجادیان
بهارجان: دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی فوق تخصص جراحی پلاستیک 22262974-5 خ شریعتی.بالاتر از میر داماد.روبروی پمپ بنزین .نبش کوچه مینا.پلاک 2.ساختمان پزشکان نیکان.طبقه 5
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
خب دکتر ما هم بالاخره از مکه تشریف اوردن گفتن شیش ماه دیگه به صورت سرپایی پره هاتو ترمیم میکنم.ی توصیه به عزیزانی که میخوان طبیعی عمل کنند شک نکنید که بعدش پشیمون میشید که چرا نخواستید کوچیکتر شه.کسی هست که سرپایی ترمیم کرده باشه؟
2810