2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستایش جان رفتی ابیانه مطبش حتما حتما بهم اطلاع بده همینجا حلالت نمیکنم وگرنه چونکه من خیلی دورم از تهران...اگر میتونی مطب سلطانیان تو کرج هم برو خیلی تعریف کاراشو شنیدم دستت درد نکنه گلم اگه خبر بدی ایشالله همه چی خوبه منم میخوام هفتهی سوم اردیبهشت عمل کنم ایشالله
من تو عید دیگه چسب رو برداشتم. هر کس بینی منو دید گفت دکترت عالیه.اگر کسی بینی فوق العاده طبیعی میخواد فکر میکنم کلانتر گزینه خوبی باشه.چون وقتی کسی میبینه منو اصلا نمیفهمه دماغم عمل شده.به قول دستم انگار از اول خدا تو رو اینجوری افریده
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
دوستان 2 تا سوال میپرسم هرکی میدونست جواب بده ممنونش میشم اول اینکه من قبل عمل با دهن بسته عطسه میکردم اصلا کسی نمیفهمید عطسه کردم اما بعد عمل با دهن باز که عطسه میکنم فکرکنم همه همسایه ها میفهمن ازبس صداش بلنده شما میگید چکارکنم فردا اگه تودانشگاه وسط درس دادن استاد عطسم گرفت چی؟؟ دوم اینکه من بعد یه ماه هنوز نمیتونم تو نماز سجده کنم سجده میکنم دماغم خیلی سنگین میشه طبیعیه؟؟؟کی خوب میشم؟
نگین جان شما باید خودت حتما وقت بزاری واسه این موضوع و بری مطبها و نمونه هارو ببینی ، اینجا صرفا جنبه راهنمایی و کمک داره ، و نمیشه از رو حرف کسی تصمیم گرفت چون سلیقه ها با هم فرق میکنه ، ولی من اگه رفتم حتما اتفاقاتی که افتاده رو اینجا میگم
دوستان کسى از کارای دکتر یزدانفر چیزى میدونه؟ چند نفر اینجا باهاش عمل کرده بودن ولى خبر ندارم راضى بودن یه نه؟ در کل فکر کنم دکتر کم ریسکى باشه. من تا یکماه دیگه میخوام عمل کنم بینى طبیعى شیک میخوام. روى تنفس هم خیلی حساسم که مشکلی پیش نیاد. تا ٨٠ درصد تصمیمم رو یزدانفره ولى قراره فردا پیش سامی هم برم ببینم چی میگه؟
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم
2810