2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
من از سلطانیان زیاد نمونه ندیدم.مطبش هم نرفتم. اون یه نمونه که دیدم خوب بود و مشکل تنفسی هم نداشت. فروهنده هم شنیدم خراب داره. از اون یه نمونه حسینی اقدم هم خوشم نیومد. شما خودت مطب گردی کن از تنفس و ظاهر مطمین شو.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامانا جان من کل این تاپیک رو خوندم و پستات به نظرم خیلی‌ مفید بود، تو خصوصی بهت پیغام دادم چون عکس فرستادم، ممنون میشم راهنماییم کنی‌ میتونی‌ تواین همین تاپیک عمومی‌ جوابو بذاری .
محیا جان پیام خصوصی ازت نیومده برام. دوباره سند کن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
کتانه جون ممنون.چقدر قیمت های نادریان متفاوته!!!! نادریان همونه که نمیذاره بری توی مطبش نمونه ببینی؟؟؟!!! ولی شنیدم دکتر خوش برخوردی و باحوصله ای هستش. من بینی ام مشکل قوز نداره.مشکل بینی من بیشتر توی نوکش هست.یه دکتری میخوام که نوک بینی رو خوب و خوش مدل جمع کنه.میخوام بتونه نوکش رو خوب دربیاره.به نظرت نادریان برای من مناسبه؟؟
خوب قوز که ربطی به این نداره که قوز داشته باشی یا نه. قیمتاش به پرکار و کمکار بودن بینی بستگی داره.ولی اگه نشکل نوک بینی باشه دیدم که قیمت بیشتری میده. نوک بینیاش حالت گرد داره و ارتفاع کم میکنه.سلیقه ایه باید ببینی خوشت میاد یا نه.مدل عملاش تو همین سبک بینی من.بری مطبش پرستارش و منشیاش خود دکتر عمل کرده به اونا دقت کن ولی اونا قوز ندارن که احتمالا روتوش کرده باشن.سربالا عمل میکنه اگه بینیت سربالاس بیشتر فک کن.
عکس بینی صفحه 1709
کتانه جون بینی ام سربالا نیست.اینکه میگی قوز بینی ربطی به این نداره که قوز داشتی یا نه یعنی ممکنه قوز نداشته باشی و بعد از عمل قوز دربیاره!!!!!!!! این که خیییلی بده.یعنی چی؟؟ یعنی شانسیه؟؟؟چطوری میشه که اینجوری میشه؟؟ من بینی توی مدل بینی شما دوست دارم.مال شما که قوز نداشت.بینی شما نیمه فانتزیه.درسته؟؟ شما که قبل از عمل مطب گردی کردین چند تا دکتر دیگه اگه می شناسین که توی این سبک همل میکنن معرفی میکنین؟؟در مورد سامی موردی دیدین یا اطلاعاتی دارین؟؟ خیییلی ممنون.
2810