2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015560 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما توروخدا یکم با من بحث کنید من شهرستانم 12ساعت از تهران دورم.دکتر ابیانه رو انتخاب کردم اما واقعا استرس گرفتم که ای خدا میگن عکسای سایتش فتوشاپه اگه اونطوری نشه چی میشه...نمیدونم چیکار کنم کمک کنید دکتر دیگه هم دکتر سلطانیان و مفرد تو کرج مد نظرمه اما اول ابیانه راهنماییم کنید 🌹
بانو منیر عزیز میشه قیمت علامه رو بگین الان چقدره؟؟ و اینکه من بینی خییلی قلمی و کوچیک نمیخوام.یه بینی طبیعی شیک میخوام.ایشون این مدلی هم عمل میکنن؟؟ من به مجلسی هم فکر میکردم ولی چند تا ناراضی دیدم.شما میتونی چند تا دکتر به من معرفی کنین که کم ریسک و عالی باشن؟؟ممنون
شایدم تعطیلاته و همه سرشون شلوغه.شاید هفته بعد بیشتر بیان بچه ها.توی نت هم سرچ کن نگین جون در مورد دکترهای مد نظرت.پرشین هیت و مامی سایت و نوعروس هم تاپیک دارن در مورد جراحی بینی.البته اونجا هم خییلی فعال نیست ولی میتونی نظرات رو بخونی.امیداوارم عمل عاااالی رو در پیش داشته باشی.
وای چه بد من کلی تحقیق کردم همین ی ساله پیش یکی از بچهها تو سایت دیگه باهاش عمل کرده بود خیلی راضی بود ی ۲ نفر هم چند ماه پیش عکس گذاشتن تو اون یکی ساوه بالای بینیشون اصلان قوز نداششت خیلی بااد من بینیم قوز داره میخام مسله جوجو بشه حالا چیکار کنم اصلان من اون چند نفرو دیدم مصمم شدم اونا هم بینیشون مسله من بود ولی کاملا قوزشو برداشته بود
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
سلام دوستان من حدود شش ماهه عمل کردم و از عملم بسیار راضی هستم . فقط بینی من ورم نامتقارن داره خیلی نگرانم . ممکنه این ورم سفت بشه و همیشه بمونهه ؟ البته الانم ک دست میزنم سفت هستش اگه جوابمو بدین ممنون میشم.
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
بهار۶۸۲۳ ، شما گفتی‌ پیش یزدان فر و کوچک زاده ویزیت شدی ... می‌شه بگی‌ نظرت چی‌ بود، نمونه دیدی ؟ منم این ۲ تا دکتر مورد نظرم هستن یه بینی کاملا طبیعی می‌خوام . بچه‌های که اخیرا مطب گردی کردین بیاین نظراتتون رو بگین لطفا.