2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015461 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی نسرین جون راستش به دکترم فعلن دسترسی ندارم 4شنبه پیشش وقت دارم حتمن بهش میگم ولی تا اون موقع نمیدونم بانگرانیم چیکار کنم در مورد چسب بینی ام یکی از دوستای من تا 6 ماه زد مشکلی نداشت البته من نطر خودمم رو اینه که نباید زیاد زد تا پوست بینی اسیب نبینه یه نفسی بکشه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
مرسی سرگل جان ابیانه چهار تومن میگیره معمولا هم طبیعی عمل میکنه. البته من برا طراحی رفتم سه تا بینی واسم طراحی کرد که عروسکیو اصلا خوشم نیومد خودشم گفت به صورتت نمیاد. من گفتم همه چیش طبیعی باشه فقط رو تیغه رو یه شیب خیییلی خیییلی کم بده. چون زیاد صاف هم دوست نداشتم.
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
اسپیدار جان مبارکت باشه عزیزم شمیلا جون مرسی عزیزم خودم که هنوز زیاد راضی نیستم از نیم زخ خیلی دماغم سربالا شده اصلا ازتفاع دماغم کم شده شبیه دماغ فانتزیا شده در صورتی که من طبیعی میخواسنم دکترم دیروز گفت که طبیعی میشه یکم صبر داشته باش ورماش بخوابه حالا امیدوارم که طلق دربیارم یکم طبیعی ترشه الان که خیلی سفته
اسپیدار جان مبارکت باشه عزیزم شمیلا جون مرسی عزیزم خودم که هنوز زیاد راضی نیستم از نیم زخ خیلی دماغم سربالا شده اصلا ازتفاع دماغم کم شده شبیه دماغ فانتزیا شده در صورتی که من طبیعی میخواسنم دکترم دیروز گفت که طبیعی میشه یکم صبر داشته باش ورماش بخوابه حالا امیدوارم که طلق دربیارم یکم طبیعی ترشه الان که خیلی سفته
2810