2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
تاریخ عمل---- 5/5/87 اسم دکتر ---- قاضی سعیدی لعنت الله علیه هزینه عمل ---- 2000.000محل عمل کلینیک فرجام میزان رصایت 5%- دکتر ترمیمی محمد میر مجلسی متخصص گوش و حلق بینی رضایت ...خیلی کارش درسته تاحالا ناراضی نداشته اخلاقشم 20
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید ... اما خب سخته :-))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من براى بعد از عید تو فروردین میخوام بینی مو جراحى کنم الان دو ماهه دارم مطالب اینجا رو دنبال میکنم (از قبل تا الان) فکر کنم چشمامو هم باید بعدش عمل کنم. تا الان بیشتر از همه نظرم رو عمو دکتر یزدانفره ولی یه کم ته دلم شک دارم فکر کنم یکى دونفر باهاش اینجا جراحى کردن ولى آخر نفهمیدم راضى بودن یا نه؟؟ با دکتر سامی بعد از عید وقت ویزیت دارم ولی مثل اینکه تازگیها خرا بکاری داشته میخواستم بدونم از یزدانفر چقدر میدونین و اینکه خرا بکاری داشته یا مشکل تنفسی؟
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم
فاطیما جان من عکسم هنوز صفحه 1681 هست. اونجا 3 هفته است. من به دکتر گفتم تا آخر تعطیلات نوروز چسب میزنم. گفت بهتره تا دوماه بزنی ولی اشکالی هم نداره. دیگه فکر کنم تا آخر تعطیلات مدام داشته باشم بعدم فقط شبا بزنم تا دو ماه بشه. بعد از تعطیلات دوباره عکس میزارم عزیزم که یک کمی تغییر کرده باشه.
سلام دوستان 5 ماهه عمل شدم و بینی من ورم ِ نامتقارن داره. خیلی نگرانم و میترسم ورم نره برای کسی پیش اومده ؟ میشه منو راهنمایی کنید چسب بزنم یا دیگه نیازی به چسب نیست و طبیعی میره ؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
سلام من 20 روزه عمل کردم دیشب داشتم باسرم بینیمو شستشو میدادم از یه سمت بینیم مقداری خون تازه اومد من خیلی نگرانم کسی میدونه واسه چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها فین کردن چه مشکلی ایجاد میکنه من از روز 7ام اروم اروم فین میکردم
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
سوییت جان با دکترت تماس بگیر مطمئن شو عزیزم. من هر دفعه که بینیم رو با اسگالش شستشو میدم خیلی آروم فین میکنم ولی فین محکم و طولانی خوب نیست رز جان یعنی دکترت ۵ ماهه توصیه به چسب زدن کرده یا خودت اینکار رو کردی? من شنیدم چسب زدن به مدت طولانی برای بینی ضرر داره. نیکی جان فکر نمیکنم مشکلی پیش اومده با ولی با دکترت تماس بگیر. من هم یک بار میخواستم از ماشین پیاده شم کیفم رو محکم زدم تو بینیم خیلی هم درد گرفت ولی خدا رو شکر مشکلی نداشتم
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
2810