2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015441 بازدید | 66527 پست
مسی عزیزم.من با دکتر سجادیان عملیدم...... اخه من دیگخ اومدم شهر خودمون نمیتونم برم تهران واسه کنترل....
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مانااااا ، رسپینا ، لاوین که با سجادیان عمل کردین، می‌شه لطف کنین از میزان رضایتتون بگین، چند بار مطب رفتین ؟ راجع به نمونه‌ها که دیدین می‌شه کمی‌ توضیح بدین ؟ بینی‌ من غضروفی استخونی هست ، پهن نیست فقط قوز داره و وقتی‌ میخندم نوکش میاد پایین ... عکسای سایت دکتر سجادیان رو که میدیدم از بعضی‌ هاش خوشم اومده، اما بعضیا دیگه بخصوص از تمام رخ رو دوس نداشتم مخصوصاً سوراخای بینی‌ چون مشخص بودن کاملا از روبرو و مثل نیم دایره دیده می‌شدن که یکم از حالت طبعی خارج بود از نظرم ... اما تازگی‌ها فیلم‌های که دکتر در اینستا گذشته رو دیدم و خوشم اومد و از عکساش بهتر بود... حالا می‌خوام بدونم اینا بهترین نمونه‌اش هستن یا اینکه همه رو در همین حد در میاره ؟ دوستان خواهش می‌کنم کسایی‌ که پیش سجادیان رفتن کمی‌ راهنمایی کنن، آیا عملی‌ بودن بینی‌ مشخص می‌شه من دوس دارم کسی‌ متوجه نشه و سبک طبیعی دوست دارم ...
سلام ببخشید من خیلی بیتجربه ام.بخاطر همین همش سوال دارم من 4 شنبه عنل کردم.سه روز اول کامل استراحت کردم اصلا پایین نباوردم سرمو.مایعات خوردم حالا میخوام ببینم تا کی باید این کارا رو ادامه بدم؟کی میتونم برم بیرون و کارای سبک بکنم؟
چون میگذرد غمی نیست
درضمن من هم بخیه داره پره هام هم تامبون و هم اتل.حالا دو شنبه ویزیت دارم که تامپونا رو در بیاره.به نظرتون اتل و بخیه ها رم در میارا؟اصلا بیشتر بمونه بهتره؟ بعد هنوز گاه گداری قطره ای خون یا خونابه از بینیم میاد.طبیعیه.؟ ببخشید از این همه سوال.تو رو خدا کامل جوابمو بید
چون میگذرد غمی نیست
محیاجون سبک عمل دکتر خیلی طبیعی به طوری که اومدم شهرمون فامیلامون به زور تشخیص میدادن که عمل کردم من کاراشو دوس دارم ولی فعلا به خاطر ورم و اینا 70 درصدش راصیم
کتانه جان راستش اگه بینیم عیبش کم بود عمل نمیکردم، اما من دیگه تصمیمم برا عمل جدی شده ، مامانم اصلا خودش منو ترغیب کرد ، فقط الان دنبال یک دکتر هستم که طبیعی در بیاره و خوب به قول شما امیدوارم پهن تر یا گنده تر بعدا به نظر نرسه .. ...
بعد یه هفته میتونی کارای روزمرگیتو شروع کنی فقط نباید بزاری بینیت صربه بخوره.اونم ورمه بعد یه مدت میخوابه مشکلی نیس
محیا جان من دو مرتبه مطب ایشون رفتم ولی دکتر معمولا گزینه های خوب رو فیلمشون رو گذاشته توی اینستا بینی من به گفته خود دکتر فعلا که مشخصه عملیه قراربود طبیعی باشه مثلا
دکترسجادیان
رسپینا جان شاید داری زود قضاوت میکنی‌، انگار فقط ۲ ماه گذشته از عملت درسته ؟ بینیت گوشتی بود یا استخونی؟ اینکه دکتر گفت که مشخص عمل شده یعنی‌ اینکه نیمه فانتزی براتون در اورده؟ میشه کمی بیشتر توضیح بدی عزیرم
محیا جان تقریبا 2ماه و سه هفته شده به گفته دکتر قبل از عمل بینی من استخونی غضروفی بود ولی نوک بینیم پوستش کمی ضخیم بود الان ورم تیغه م تقریبا کمتر شده ولی نوک بینیم هنوز ورم داره عزیزم قرار بود طبیعی عمل کنه
دکترسجادیان
2810