2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر کلانتر چون عملا دیگه براش اولویت داره.کمتر وقت عمل زیبایی میده واسه همین دیر وقتاش. بعضی از دکترا غضروف مصنوعی میزارن.بعضیام میگن از غضروف بینی خودت میزاریم. دکتر احمدی کاراش طبیعی.خوبه.ارتفاع خیلی دس نمیزنه. فرهنگم بیشتر طبیعی عمل میکنه.
عکس بینی صفحه 1709
دوشنبه چرا زود.من بعد هفت روز بخیم کشید.روز دهم آتل برداشت. نمیدونم میگن تا چند ماه نباید دولا شد.ولی به نظرم اصلا ربطی نداره.دکتر هر کاری موقع عمل کرده باشه همونه.این چیزا تاثیری روش نمیزاره
عکس بینی صفحه 1709
حدود ۱۲ الی ۲۴ ساعت بعد از عمل کیسه یخ یا عینک ژله ای روی گونه ها گذاشته شود این اقدام برای پیشگیری از تورم بسیار موثر است. برای جلوگیری از خیس شدن چسب ها ابتدا روی آن ها دستمال بگذارید.نگران مشکل برای سینوس ها نبا شید وقتی به هوش آمدید تا ۶ ساعت چیزی نخورید (حتی آب) و بعد از این مدت به خصوص روز اول بعد از عمل فقط مایعات مصرف کنید از آبمیوه های طبیعی استفاده کنید دقت کنید که حتما آبمیوه طبیعی باشد و از نکتار و شربت استفاده نکنید .آب کرفس بهترین گزینه در این حین است تا ۷۲ ساعت آب خوردن آب کرفس را ادامه دهید بعد از آب کرفس آب هویج،آب خیار،آب گرمک،آب آناناس بهترین گزینه ها هستند و حتی خوردن همه ی اینها توصیه میشود(ترجیحا آب هندوانه نخورید چون میتواند وری بویایی تاثیر منفی بگذارد) http://www.rhinoplasty-info.rozblog.com/post/56 Rhinoplasty-info Team
2810