2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست
بچه ها کسی میدونه دکتر کلانتر گوش و حلق و بینی هست یا نه ؟؟ من شنیدم فقط زیباییه ، اینکه خیلی ریسکه ، ولی این همرو عمل میکنه ، چرا کسی جواب سوالای منو نمییییییییییددددههههههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من با دکتر سجادیان 8دی عمل کردم .اما هنوز حتی نمیتوانم بدون چسب فکر کنم که تو جمع ظاهر بشم.بس که ورم داره.پس فردا هم که عیده آخه من چکار کنم؟ یه آمپول دگزا عضلانی 3روز پیش زدم که هیچ فایده ای نداش. میگن دکتر فرزان رضایی یه آمپول عضلانی میده که خوبه.کسی میدونه چی هست؟ کسی باهاش عمل کرده؟
@setayesh یعنی چی ریسکه ؟ تا جایی که من آمار گرفتم و تاپیک ترمیمی از دکترای خرابکار نوشتن . درصد دکترای خرابکار گوش و حلق و بینی بیشتر هستند البته کلا عمل ریسک هست ولی دیگه کسی مث کلانتر درصد ریسکش خیلی پایینه
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
محیا جان قبل عملم گذاشته بودم. بزار ببینم فایلشو پیدا میکنم حتما که الان ورم داره. از نیمرخ یکمی انگار برامدگی داره که حدس میزنم ورم باشه چون یه قوز نامحسوس اونجا بود و حتما تراشیده. انحراف هم داشتم. از تمام رخ به نظرم یه کمی توی عکس کجه هنوز. ولی توی آینه نگاه میکنم اینطوری نیست. نمی دونم. در کل خودش از عکسش به نظرم بهتره.