2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015685 بازدید | 66529 پست
رسپینا جون چی شد د.باره رفتی واسه ورمهات دکتر یا اکی شد؟ من نمیدونم چرا این طوریه پریشب بینیم خوب خوب شده بود اما دوباره دیشب پر از ورم شد.خسته شدم دیگه الان یک ماه و نیمه. جناب مانی ،راستی آمپول دگزامتازون به صورت عضلانی تزریق بشه ورم رو کم میکنه؟ بعد ایا این ورم کم کردن موقتی است؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاتالیا خودم تاحالا فک میکردم مماخم طبیعیه بعدش هروقت توجمع میگم دکترم واسم طبیعی عملیده بابام چپ نگام میکنه و تیکه میندازه میگه طبیعی یعنی اصلا نفهمی عمل کرده نه اینکه تواولین نگاه................ منم تواون لحظه این شکلی میشم >>>>
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
ماری جون من پیش دکتر سجادیان عمل کردم و درصد رضایتم از نظر خودم 60درصد ولی دیروز که مطب بودم همه مراجعه کننده ها که بینیمو با چسب دیدن گفتند نسبت به قبل از عمل خیلی نوک بینی رو خوب جمع کرده و کم سن تر شدم نسبت به قبل ولی خودم احساس می کنم بینیم از روبرو پهن شده و تیغم رو خیلی باریک کرده ضمنا هنوز یه استخون کوچولو رو تیغه بینیم البته از سه رخ مشخصه که دکتر گفت باید اون قسمت رو فشار بدم
دکترسجادیان
دوستان میخواستم بدونم کسى از دکتر ملتجى چیزى میدونه صرف نظر از قیمت بالایى که براى عمل میگیره کارش چطوره؟ احساس میکنم دکتر هایى که دستمزدشون بالاست اینجا صحبتى ازشون نمیشه. آقاى مانى میشه لطفاً در مورد ایشون هم توضیحى بدین. من با دکتر قیصرى و دکتر یزدانفر ویزیت شدم فرصت نشد طراحى دکتر قیصرى رو ببینم چون رفتن خارج از کشور تا بعد از عید ولى یه جورایى از دکتر یزدانفر خوشم اومده به نظرم دکتر خوبى هست میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم تا اونجایى که من صفحات قبلی تاپیک رو چک کردم نارضایتى خاصى ندیدم ازش.
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم
کتایون میسی ارتفاع بینیمو به گفته خودش فقط دو سه میل کوتاه کرد...من ازش خواسته بودم بازم کوتاهترکنه ولی بهم گفت نه...گفت اونجوری بینیت از روبرو پخ میشه دوس داری؟ گفتم پره هامو یه کوشولو بیشتر جع کنی چی؟ این شکلی شد گفت من ریسک نمیکنم چون اونجوری صددرصد بعدها مشکل تنفسی پیدامیکنی...منم گفتم چشم هرچی شما بگین
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
پروا جون بینیت خیییلی خوب و خوشگل شده.مباررک باااشه.ممنون که عکس گذاشتی. دوست خوبی که گفته بودی با نادریان عمل کردی میشه میزان رضایتتون رو بگین؟؟ بچه ها من بینی طبیعی شیک میخوام.گزینه هام منافی.مجلسی.سامی و کلانتر هستن.مبشه نظراتتون رو بگین؟؟ اینکه میگین منافی برای عمل اول خوب نیست دلیلش اینه که خوب جمع نمیکنه؟؟؟ و اینکه چرا کلانتر سرش این همه شلوغه؟؟؟؟!!!!!!
sweetheart جونی کاراشو دیدم خوشمممم اومدددد...پره ها رو اونجور که من دوس دارم جمع کرده. خدا خیرت بده دوستم یه گزینه به دکترای مورد نظرم اضافه شد. دعات کردم خیر ببینی.من کرجم ولی دکتر خوب برای بینی اینجا نمیشناسم. تورو خدا عکس بینی خوشملتو برام بزار و اینکه بگو این 3500 که گفتی مال کی هست؟ آیا این دکتر به نظر بیمار گوش میکنه و سلیقه ی بیمارش براش مهمه یا کار خودشو میکنه؟ من دوس دارم یکم حرف منو گوش کنه چون من طبیعی نمیخوام بینی خودم خیلی طبیعیه الان. وای اگه صبوری کنی و جوابامو بدی یک دنیا آرزوی قشنگ مشنگ برات خواستارم...پسرم بینهایت شیطونه من نمیتونم مطب گردی کنم فعلا ازین تاپیک خوب دارم نهایت استفاده رو میبرم. همتون خیلی خوووووبیدموووواچ
یا اباالفضل
دیروز تو مرکز جراحی ارم دهکده المپیک یه دختر خانم اومده بود بینیشو عمل کنه رفت تو کما فوت کرد بنده خدا،زود بردنش بیمارستان میلاد ولی فایده نداشت،تو رو خدا واسه عملهای زیبایی اگه زیاد واجب نیست دو رو برش نرید