2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015699 بازدید | 66529 پست
پروا جون عزیزم بینی ت خیلی خوب شده عزیزم خیلی خوش به حالت ازتمام رختم بذار عزیزم مبادکت باشه بچه ها منم فردا انشاءالله آتلمو درمیارم برام دعاکنید خوب شده باشه راستی پروا دماغت قبل از عمل چه طوری بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای نازم میسی چشاتون خوشمل میبینه ماهنی جونم منم تو10روزگی بینیم قوس نداشت اصلا... باید ورم تیغت یه کم بخوابه تا قوسش معلوم شه عزییییییییییییییزم... مرسی مرسی رخساره محیا جونی رخم هنوز ورم داره چشم قول میدم دفعه بعد تمام رخمم حتما بذارم... ایشالله مماخت خوششششششششششمل شده باشه همش همه ازت بپرسن کجا عملیدی عاشق فرمش بشن دوس جون جونی خودم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
محیا جان عزیزم مرسی از جوابتون فقط من به دلایل شخصی میخوام حتما با متخصص گوش و حلق و بینى عمل کنم که دکتر منافی و دکتر کلانتر این تخصص رو ندارن در ضمن دکتر کلانتر سرش خیلى شلوغه و من عجله دارم یعنى تا آخر فروردین میخوام حتما عمل کرده باشم. در ضمن پروا جون دماغتون خیلى عالی شده واقعا تبریک میگم.
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم
بچه ها یه سوال فنی الان مدل بینی من طبیعیه یا نیمه فانتزی؟ من یه دوست دارم تهرانه میخواد مماخ عمل کنه سبک بینی منم دوس داره...شما میدونین کی تهران این مدلی عمل میکنه؟
کاتالیا جون راستش من هرشب چای سبز میخورم بااینکه بیشتراز دوماه از عملم گذشته هنوزم موقع خندیدن گونه هامو نگه میدارم و با دهان باز عطسه میکنم و البته شبها روی 2تا بالش میخوابم... کاتالیا با دکتر سامی عمل کرده بودی دیگه؟ راضی هستی گلم؟ من تعریف این دکترو خیلی شنیدم و اگه قراربود بیام تهران حتما با ایشون عمل میکردم
پروا جون بینیت خیلی خوب شده..مبارک باشه عزیزم راستی ورم هات نسبت به اوایل چند درصد کمتر شده؟ من این ورمها رو اعصابمه.دیروز به دکتر میگم بینیم مثل کوفته قلقلی شده میخنده میگه تو هنوز 20 روز هم نیست عمل کردی دخترم!!!!برای عمل بینی باید صبور باشی!!
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.