2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015722 بازدید | 66529 پست
سلام دوستای گلم من 2 سال خواننده خاموش تایپیک بودم و الان دقیقا 15 روزه بینیمو با دکتر حسینی اقدم عمل کرج عمل کردم دکتر رو از طریق دوستم که 6 سال پیش عمل کرده بود پیدا کردم یه بینی شیک بدون کوچکترین افتادگی ، فقط تلفنی نوبت عمل گرفتم و یک روز قبل از عمل رفتم پیش دکتر برای کارهای عمل ،تو اون 3 ساعتی که مطبش بودم نمونه 2 ماهه ،6 ماهه ،یکساله و تازه عمل شده دیدم تمام نمونه ها از نظر شخصی من خوب و شیک بودن و قیمت عمل من با هزینه کلینیک 3200 و 100 هزینه جانبی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر میمنه دوتا کار خراب دیدم.بینی کوچیک میکنه.مشکل تنفسی هم داره بعضی کاراش.دوتا هم کار خوب دیدم.ولی کلا فانتزی.مرگن کاراش به ترمیم میکشه. دکتر بخشایی هم طبیعی عمل میکنه.نوک بینی یکمی دراز میکنه.کلا سبک بینیاش دوس ندارم.طبیعی با کلاس نیس.طبیعی قدیمیه بیشتر. دکتر معتمد دوتا کار دیدم خوشم اومد .طبیعی شیک.تمیز.این به نظرم کارش خوب. نعیمی هم خوبه.سه تا کار چندساله دیدم خوب بودن. دکتر حقیقی هم تو یه کلینیک عمل میکرد.که یه دختر میگف دوسال دنبال دکتر بود.این کارش خوب.دوسه تا چسبی همون کلینیک دیدم ظاهرا خوب بودن.البته با چسب. این دکترا مشهد
عکس بینی صفحه 1709
دوست عزیزی که در مورد بشارتی پرسیده بودن راستش یکی از دوستام با ایشون عمل کردن بینیش خیلی کوچیک شده اصن به صورتش نمیاد از طرفی هزینشم نسبت به دکرای دیگه کرج بیشتره به نظر من که کار با اون یکیا فرقی نداره فقط به خاطر معروفیتش گرونتر میگیره البته این نظره منه خودت باید بری مطبش نمونه ببینی تا خودت نبینی نمیوتونی به نتیجه برسی من خودم تازه 12 روزه عمل کردم مطب بعضی از دکترام رفتم
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
بچه ها من خیلی استرس گرفتم آخه این چسب آتلش داره روز به روز کمرنگ ترمیشه من میفهمم دماغم چه شکلی شده خیلی میترسم فکرمیکنم دماغم بزرگ ترشده تازه خیلی هم سربالاست بچه ها تروخدا یعنی اینا ورمه؟ آتل بردارم دماغم همینقدر سربالاست؟
من پیش دکتر علی اکبری عمل کردم سرگل جان حتما باید بری مطب دکترا تا بتونی به نتیجه برسی این که یه جا بشینی و همش بگی میترسم که نمیشه تصمیمت برای عمل قطعیه؟
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !