2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015583 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کسی جواب منو نمییده .. هرکس اصلاعاتی درباره دکتر محدوی ، میلانی ، یحیوی ، حجت ، ملکی ، کوچک زاده ، محبی ، اخوان ، سامی ، نادریان داره لطفا بگه ... دکتر خوب تو رنج 4 تا 5 تومن ..
بچها امروز برای عوض کردن چسب رفتم مطب دکتر... به من گفت 45 روز برای چسب زدن کافیه و تا هر موقع خواستی بیا خودم برات چسب رو عوض میکنم ولی بهتره خودت یاد بگیری که یک روز در میان عوضش کنی..قراره یکشنبه خودم چسب بزنم برم ببینه اگر اکی بود و تایید کرد خودم چسب زدن رو شروع کنم. همچنین گفت تا 3 ما باید به پشت بخوابی . پرسیدم نیمه نشسته بخوابم گفت نه نیاز نیست ولی دو تا بالش کنارت بذار که غلت نخوری
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سلام دوستان من 10 روزه با دکترمنافی عمل کردم . امروز اسپیلنت ها را برداشتم بهم گفت خیلی ورم داری و قرص دگزا نوشت .با وجود ورم زیاد من راضی بودم و تو دلم گفتم کاش زودترعمل می کردم . بینی من گوشتیه و بالاش هم استخونش انگارزده بود بیرون که الان خیلی تغییرکردم .ممنون از دوستانی که با راهنمایی هاشون من و بقیه را کمک کردند.
سلام بچه ها ببنید ساعت چند دارم پیام میذارم تروخدا جوابمو بدید من الان 2 روزه عمل کردم ولی صورتم خیلی باد کرده چشمام شده عین یه خط بچه ها این ورما کی میخوایه؟ چقدر طول میکشه؟ من دیگه نمیتونم ببینم ازبس چشمام ورم کرده تروخدا جوابمو بدید
محیا منافی مبارک باشه اون یکی محیا جان، ورم من روز ٢-٣ در أوج بود و روز ٤ به بعد شروع به کم شدن. من ٢٩ بهمن عمل کردم و الان تقریبا صرتم ورم نداره. کرفس زیاد نخوردم چون فشارم خیلی پایینه. ولی خوب استراحت و درازکشیده هم نبودم.
محیا جون نگران نباش عزیزم این روند طبیعیه. من این قدر از ورم و کبودیهام حال روحیم بد بود به دکتر زنگ زدم گفت طبیعیه .مشکلی نیست..حالا فکرش رو بکن روش دکتر من طوریه که کاملا با گذاشتن کمپرس یخ مخالفه و نه تو بیمارستان یخ گذاشتند برام نه بعدش اجازه بهم داد که کمپرس یخ بذارم.. همش هم یادم میره ازش بپرسم چرا من هم 29 بهمن عمل کردم ..ورم و کبودیهام از روز 4 شروع به کم شدن کرد..آب هویج و آب کرفس خیلی میخوردم و به نظرم بی تاثیر نبود.غذا هم کم نمک یا اگر میتونی بینمک بخور..چند روز اول کاملا بی نمک میخوردم و مثلا سوپ رو با آبلیمو مزه دار میکردم. به هر حال هفته اول معمولا هفته سختی هست ولی میگذره گلم یه چیزی یادم اومد اینکه این قدر ورم دور چشمهام زیاد بود که به غده های اشکی فشار می آورد و مدام از چشمهام اشک می اومد..بعد به تدریج ورم از بالای صورتم به سمت پایین صورتم کشیده شد..
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.