در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
محیاجون همش یه روزه عمل کردی عزیزم... منم دقیقا مث تو بودم وقت غذاخوردن نفس کم میاوردم اما کاریش نمیشه کرد باید تحمل کرد تابگذره... اسپلینتو که برداری تنفست خیلی خیلی بهترمیشه... زیاد دراز نکش هرچقد بیشتر نشسته یا ایستاده باشی ورمات زودتر خوب میشه... اینروزا سعی کن بیشتر سوپ بخوری چیزای سنگین نخور یا صبح ها شیر سرد بخور که خیلی واسه احیای استخونای بینیت خوبه... نگران هیچی نباش تموم این سختیا گذراست عزیییییزم
خدا جونم عاشقتم...
** P & R...forever...together **
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
sananu قیافم بعد یکماه کم کم به حالت طبیعی برگشت... هرچند بیشتر ورما تا دو هفته ازبین رفته بود. محیا خواهش عزیزم... ببین بشینی بهتره ورمای صورتت زودتر خوب میشه...من درطول روز معمولا رومبل میشستم پشت گردنم یه بالش میذاشتم دکترم گفته بود مث آدم آهنی سرتو بالانگیر که بعد چنروز استخونای گردنتم دردبگیره... وای محیا منم خواب شبم اینجوری بود سخته ولی میگذره عزیزم... نه اصلا نگران نباش فقط اینکه هیچی نباید به بینیت بخوره الان خیلی آسیب پذیره...
خدا جونم عاشقتم...
sananu جان من هرروز همین موقعها میام تاپیک و البته شبا ساعت 11 به بعد عزیزدلم هرچی سوال داری بپرس تا تجربیاتمو همینجا بگم که واسه خیلیا ممکنه مفید باشه... من این تاپیکو خیلی دوس میدارم sananu دوس جونی خودمییییییییییییی
خدا جونم عاشقتم...