2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
بچه کسی از کارهای دکتر موحدی .. یحیوی . محسن حجت .. و دکتر میلانی دیده ؟ مطب هر 4 تا رفتم حجت کار خوب و بد داشت ولی مطب بقیه کارها زیادی ندیدم و چندتا با چسب دیدم .. بینیم گوشتی استخونی و از نیمرخ کشیدس ولی غوز نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهنی جون کیپ بودن حفره های بینی بخاطر جمع شدن و خشک شدن لخته های خونه که وقتی قالبو دکترت برداره خودش واست تمیز میکنه و تنفست بهتر میشه... این کاملا طبیعیه که الان نتونی راحت نفس بکشی عزیزم... کاملا میفهممت من که شبا اصلا نمیتونستم بخوابم لبام مث بیابون خشکمیشد گلوم از فرط خشکی میسوخت.... تحمل کن عزیزم زود میگذره
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سلام به همگی من پارمیدا هستم کاربر خیلی خیلی جدید راستش من از کارای سایت دکتر سامی خیلی خوشم اومده ولی یکی از بچه ها تو سایت نوشته بود که پروتز می ذاره کسی پیش دکتر جراحی کرده؟ درسته؟!
من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم. ..
مرسی ارشیدا جان ، راستش اون هزینه واسم بالاست ، من نهایت ٥ تومن بخوام هزینه کنم ، دکتر ابیانه با کلینیکش ٤ تومنه ، بچه ها اینجا باش عمل کردن ، مثل اینکه راضیم هستن ، ولی خودم باید چند بار برم مطبشو ببینم ، علامه و ابیانه توو گزینه هام هستن انگار دکتر خوب بینی داره زیاد میشه و انتخابشون پر دردسرتر
نفیس جون ورمه عسیسم نگران نباش حداقل دو سه میلیمتر نوکش جمع میشه واسه من که بعد دو ماه دقیقا دو و نیم میل کل بینیم از نیمرخ کوچیکتر شده
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
2810