2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
آخی عزیزم یاد اونروزا افتادم انقد کلافه بودم که با بغض میگفتم مامان غلط کردم عمل کردم مبارکه خوشمل خوشملا بشی ایشالله راستش دکترمن بهم میگفت هرجقد کمتر درازبکشی بهتره...من کبودیم خیییییییییلی کم بود...دکترم خندیدن و حتی لبخند زدنو تا دو هفته برام ممنوع کرده بود... کلا حرکت صورتت باید خیلی کم باشه غذا رو هم با قاشق مرباخوری بخور... با مسواک بچه مسواک بزن لب بالات اصلا تکون نخوره
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوباره سوالهام رو مینوسم چون کسی جواب نداد من دیگه ورم صورت ندارم ..فقط استرس فردا رو دارم که بینیم چه شکلی شده؟!!!! راحت نفس میکشم و سیککتیو هم شروع کردم به روی بخیه ها زدن.. راسته که بینی از گچ در میاد همون شکل نهاییش هست؟ یا وقتی از گچ درمیاد ورم داره؟؟ راستی احساس میکنم یه کم فاصله لب و بینیم زیاد شده؟موقتیه؟ورمه؟؟تا کی اینجوری میمونه؟
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
نسرین جون سوالای شما سوْال منم هست. بعضیا میگن شکل واقعی اونی که از گج در میاره است. که واویلا میشه برای من چون نوک دماغم از روز عمل هی بزرگتر شده. بعضیا هم میکن کج برمیداره واقعی نیست جون خیلی ورم داره
نسرین جون خیلیا میگن فرم نهایی بینیشون همون شده که بعد درآوردن قالب دیدن اما واسه من تا الان که دوماهه خیلی فرق کرده و بهتر شده از اونروز...
میدونین فشارقالب باعث میشه قسمتایی که زیرش هست بدون ورم باشه اما نوک بینی که آزاد بوده فوق العاده پرورمه و نمای بینی رو خیلی زشت و مصنوعی میکنه واسه من که اینطور بوده
2810