2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
من خیلی از ورمهای بینیم یه دفعه ای رفته بود . اما دیشب دوباره بینیم ورم زیادی کرده حتی کنار بینیم روی صورتم.نمیدونم چرا.ممکنه سرما تاثیر داشته باشه؟آخه پریشب بیرون بودم هوا هم خیلی سرد بود.حالا چکار کنم.تیغه بینیم هم که کجه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیروزبامنافی عمل داشتم همه چی عالی بود تامپون نزاشته و دیشب راحت نفس میکشیدم و برخلاف نیکی نیکان گلوم هم درد نمیکرد . کبودی تا حالا اصلا ندارم وضعیت جسمیم خوبه .به نظرم تقویت غذایی خیلی مهمه راستی پره هام را هم بریده
محیا جان عزیزم مبارکتت باشه ایشالا خیلی خوب بشه بینیت. فقط برای همه تامپون نمیذاره یا بستگی به بینی داره؟ میتونی کارای میلانی رو با عباس زاده و مجلسی مقایسه کنی اگه کارای اونا رو دیدی
محیا جون مبارک باشه. چه خوب که گلو درد نداشتی. من توی گلوم انگار یه تیکه گوشت اضافه اویزون بود. احساس میکردم کنده شده. فکر کنم لوله رو خیلی بد گذاشته بودن. هزینه عمل من با دکتر منافی 8 تومن شد که تو کلینیک کارت کشیدم. ولی توی مطب تا 12 تومن برای عمل اول و تا 18 تومن برای ترمیم شنیدم که گفتن پرداخت کردند.
فاطیما جان من هم تامپون ندارم به جاش یه لوله پلاستیکی گذاشته که اسمش airway هست. و هنوزم همون جاست. امیدوارم شنبه درش بیاره هراه با بخیه و قالب و ... با محیا هم واقعا موافقم. حتما باید قبلش خودتو تقویت کنی . من بدن قوی ندارم امروز صبح دیدم شدم 52 کیلو. همش هم سرم گیج میره و سرکار هم مجبور شدم برم. تقویت قبل از عمل + مراقبت و استراحت بعد از عمل خیلی مهمه الان هم کبودی ندارم یک کمی ورم توی صورت
محیا الان دیدم که گفتی پره ها تو برش زده منافی. چه جالب من توی این پنج باری که رفتم مطب کسی رو ندیدم که برش داشته باشه. خانم عرب هم گفت اکه بخواد جمع کنه از داخل بخیه میکنه. حتی خواهرم که10 سال پیش باهاش عمل کرده هم پره ها برش نداره ولی پایین بینی جای بخیه داشت. پره ها منظورم بیرونشه. یعنی او دایره بیرون نمی دونم تونستم برسونم منظورمو.
2810