2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
پروا جون تو سایت این دکتره رفتم واقعا دکتره ؟؟؟ وای فشارم افتاد عکسارو دیدم بعد اینا از بعد عمل راضی بودن یه جورایی با رضایت عکس گرفته بودن همه بینیاشون کجه کوله شده بوددد وووییی
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه لباس جلو باز ببر عزیزم دیگه چیزی لازم نیس خودشون دمپایی اینا میدن ولی من کیسه یخ خریدم از داروخونه چون تو بیمارستانم ازین کمپرس یخ عینکیا بود خیلی بد بود هی میترکید اصلا راحت نبود اونایی که شکل کیسه اند راحت تره
ماهنی جون راستش خوم انقد بیخیال و خندون رفتم اتاق عمل که الان هرچی فک میکنم اصلا نمیدونم باید چه سفارشی کنم به شما اصلا انگار داشتم میرفتم عروسی خوشحال و خندون بودم ذوق داشتماااااااا من جز مدارک پزشکیم هیچی باخودم نبردم عزیزم همه چی توکلینیک یا بیمارستان هست... اصلا نگران نباش اصلا نترس من با اونکه اولین جراحی عمرم بود خیلی برام آسون بود استرسم نداشتم به دکترمم کاملا اعتماد داشتم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
نسرین حان مبارک باشه ، انشاا... که بینیت عالی شده یه سوال دارم شما که شیراز عمل کردین راجع به دکتر " بیژن ربیعی " هم اطلاعاتی دارین ؟ 2 تا از دوستای خواهرم پیشش ایشون عمل کردن عالی شدن
بچه ها من امشب تولد،بودم.....عکس انداختم....وقتی دارم عکسامو میبینم خیلی حالم گرفته میشه....یه خنده ی مضحک و مصنوعی و مسخزه....چشمام انگار کشیده شده....قسمت های داخلی چشمام کشیده شده...حالت چشمام اصلا عوض شده.....ای خدا..... با عمل بینیم، کل اجزای صورتم بهم ریخته.. به نظرتون واسه ورمه?!! شمام اینحوری بودین?? من 20 روزه عمل کردم.....
دکتر فتح سامی 15 بهمن
من بینیم کاملاااا استخونی بود و یه شکستگی در بچگی که قوز دار شده بود،بینیم.... دکتر سامی پره های،بینیمو باز نکرده و فقط،پایین بینیمو برش زده.... بچه ها ی،سری نظر دادن در مورد فانتزی یا طبیعی بودن عملهای دکتر... من چند ماهه توی مطب ایشون هیچ مورد فانتزی ای اعم از اینکه قوس شدید داشته باشه و یا بینی های تاریخ بالا، سربالا باشه ندیدم....اصلا واسه همین با ایشون عمل کردم ک سبک کارشو فانتزی ندیدم .... حالا.....باز ب نظر من دید فانتزی یا طبیعی یه دید کاملا سلیقه ایه... شاید من یه دیدگاه داشته بلشم از بینی فانتزی و یه تفر دیگه به همون بینی بگه طبیعی!
دکتر فتح سامی 15 بهمن
مرسی نیلوز جون از راهنماییت ، بچه ها هرکی اطلاعات راجع به دکتر ابیلنه و علامه داره بهم بده . بانو منیر جان لطف کرد راجع به علامه کلی اطلاعات داد، میخوام نظر شما هم بدونم. نیلوز جان با هزینه کیلینیک ٤ تومن شد ؟؟ مطب و ادرس و تلفن ابیانه رو میتونی بهم بدی ؟؟
سلام.توصیم اینه اگه دماغ بزرگ پر ایراد ندارین عمل نکنین.چون بینی طبیعی خودتون یه چیز دیگس. بچه ها مشهد دوتا کار از دکتر معتمد دیدم.طبیعی و تمیز بود.پره برش داده بود.کمی جا بخیه معلوم بود.البته فقط دوماه گزشته بود.قیمتشم 3تا 5.سوراخام قرینه.
عکس بینی صفحه 1709
سوسی جان به دکتر معتمدم حالا یه سر بزن تو که مشهدی.طبیعی عمل میکنه و تمیز.ببین اگه خوب بود اینهمه راه و هزینه نکنی واسه یزدان.گوش کن به من یه بار برو کارش ببین.
عکس بینی صفحه 1709
2810