2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست
نیلوز جان مرسی که جواب دادی من بینیم قوز داره و کلا درشته دکتر که خیلی خوش بین بود به عمل گفت انحرافو قوزو برمیداره نوک و پره ها هم جمع میشه. همش میگفت دماغت یه چیز خوبی میشه اتفاقا منم راجبه اخلاقش خوب شنیده بودم دیشبم رفتارش خوب بود آخرش دیگه انقد سوال کردیم شاکی شد. که البته هر دومون حق داشتیم من میخوام عمل کنم و استرس دارم. دکتر هم مجبوره یه سری حرف تکراریو برای همه توضیح بده! راستی دکتر چرا عکس رادیولوژی نمینویسه؟ برای همه اینجوره یا از من نخواست؟
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
آره معمولا نمینویسه برای اونایی که ندارن که خب میگه ندارن اونایی هم که خیلی انحراف دارن چون مشخصه متوجه میشه البته من دیدم که بعضیا عکس داشتن لابد خودش میدونه که برای بعضیا بنویسه. برای منم ننوشت ببین لزوما اونکاری که قبل عمل میگه با سر عمل فرق داره به منم قبل عمل کفت پره ها رو باز نمیکنم اما بعد عمل باز کرده بود بعد که پرسیدم گفت چون میشد جمع تر کنم بازش کردم و البته قبل از عمل هم گفته بود که بینی رو که سر عمل ببینم تصمیمات مهم رو اونجا میگیرم فقط قبل از عمل یه شمای کلی از هدفش بهت میگه اما با این حال من خراب کاری ازش ندیدم البته هنوز بینی خودمم ندیدم که ببینم چی شده اما بنظرم خراب نشده و فعلا مشکلی توش نمیبینم. چند بار رفتی مطبش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته یادم رفت بگم اگه تاکید خاصی رو مطلبی داشته باشی حتما انجام میده مثلا اگه نخوای پره ها رو باز کنه باز نمیکنه من چون گفته بودم هرکاری که لازمه بکن تا بینیم کوتاه و کوچیک شه اینکارو کرد
واقعا ممنون که راهنمایی میکنی. من مدل خیلی خاصی مد نظرم نیست دوست دارم چیزی باشه که به صورتم بیاد. چون من صورتم استخونیه. دکتر هم صراحتا گفت تو هرچی هم بگی من کار خودمو میکنم! باید چیزی باشه که به صورتت بشینه
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
عزیزم من از روز تصمیم گیری برای عمل تا انتخاب دکتر و قبل از عمل و بعد از عمل تو این تاپیک پست گذاشتم. ازین به بعدم رو چشم برای همه ی کسایی که میخوان تصمیم بگیرن این کارو میکنم. امروزم دارم میرم مطب بنظرم برای آرامش خودت و اطمینان از تصمیمت بازم برو مطب اگر خواستی امروزم بیا . آره اصولا همینو میگه اما خب براش مهمه که انتظارات تورو هم بدونه یعنی باهم کنار میاین مطمئن باش. من تو مطب بینی های خیلی کوچیک هم دیده بودم که شاید در نگاه اول ما میگفتم وای این چیه ولی خب وقتی بینی قبل عمل طرفو میبینی کاملا قانع میشی ازین لحاظ که بهتر شده بینیش و خراب نشده.
امروز روز چهارم بعد از عمل هست ! کبودی ها رفتند هورا!!!! ورم ها خیلی کمتر شده چهارشنبه باید برم برای برداشتن اسپلینت ! از حالت گیجی هم ۸۰ درصد در اومدم! من آب کرفس و آب هویج خیلی خوردم باضافه چای سبز! دعا کنید یه بینی خوب و خوشگل تحویل بگیرم
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
بچه ها من بیشتر از 2 ماهه که دارم دنبال دکتر خوب میگردم فعلا از کارای عباس زاده خوشم اومده ولی شنبه هم با مجلسی وقت ویزیت دارم. میشه راهنماییم کنید؟ کسی اینجا با دکتر عباس زاده عمل کرده؟ کار کدومشون بهتره؟
من دو سال پیش با سامی عمل کردم و به نظرم هیج کدوم از بینی هاش طبیعی نیست اینو باید بدونیم که به هر بینی بزرگی بینی طبیعی نمیشه گفت البته الان مممنه کاراش طبیعی تر شده باشه اون چیزی که مانی در مورد توک گرد میگه کاملا درسته یه پروتزی میزاره که دقیقا اندازه یه نخودچی سر بینی گرد میشه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
مانی یادت نیومد منو جوجو نیناسل غزلی جان ماریپز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه قدر تاپیک خوب بود اون موقع :)
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
2810