2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
منم ابیانه رو تایید میکنم . دوباری رفتم مطبش . دفعه دوم نمونه بیشتری دیدم ... تمیز بودن جدا ... هنوز تو گزینه هام هست
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسپینا جان چند وقت شد عمل کردی؟من هم میرم حموم همینطور ورم دارم من دیگه داره 1 ماه میشه ا.بدتر از همه تیغه کجه.یعنی اینا ورمه؟ وقتی چسبم رو باز میکنم دقیقا مثل شما یه تیکه خمیر بیشکل تو صورتمه؟اما دکتر همش میگه خوبه.به شما چی میگه ؟
درود بر همه دوستان چرا همه با مجلسی مقایسه میکنن؟ :) داستان چیه؟ من خودم با مجلسی عمل کردم و راضیم اما به نظر میاد داره جایی تبلیغات میشه که همه سراغشو میگیرن مجلسی: من سال 89 باهاش عمل کردم بینیتون اگر جمع و جور باشه میتونه بینیتون رو فانتزی کنه و یا همون طبیعی باشه یعنی اگر استخوانی باشه اما اگر پهن و یا غضروفی باشه بیشتر طبیعی درمیاد تا فانتزی به نظرم واسه اونایی که قوس کم و طبیعی پسندن میتونه گزینه ی خوبی باشه عامری: خبر جدیدی ازش ندارم چون از بچه های تاپیک کسی باهاش عمل نکرده اما خبرایی که سالهای پیش بود و خودم مطبش رفتم خیلی جالب نبود البته یه نفر از بچه های تاپیک باهاش عمل کرده بود و خیلی راضی بود به نظر منم جز جای بخیش بینیش دیگه مشکلی نداشت شاید ارزش سر زدن داشته باشه سامی: با توجه به تیپ و قیافتون بینی تون رو عمل میکنه و شاید خیلی به حرفای شما توجهی نداشته باشه :) بعد از غمل بینیاش اکثرا قوس زیادی داره که بعد از 2 سال این قوس خیلی کمتر میشه نوک بینی هاش گرده بیشتری میشه گفت فانتزی هستش تا طبیعی
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مانیپ جون ممنون از جوابت. میشه از بینیت عکس بذاری. بینی من استخونیه و تمام رخ مشکلی نداره 1 قوز کوچک داره که از نیم رخ معلومه و میخوام 1 کم سر بینیم رو ببره بالا 1 قوس کوچک هم میخوام. بینی طبیعی بی نقص میخوام با یه قوس قشنگ. مجلسی به درد من میخوره؟ بین مجلسی و عباس زاده میخوام انتخاب کنم
2810