2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
رخساره: من دکتر وقردوست رو تا حدی میشناسم ۲ تا از بچه های تاپیک ۲ که نابود شد باهاش عمل کردن یکیشون عکس گذاشت چیزی که عجیب بود باریکی بینی از رو به رو بود بالای بینیشون رو زیاد تراشیده بود بعدشم دیگه باهام صحبت نکردن که چی شد ولی یادمه یکیشون خیلی راضی بود و یکیشون راضی بود اما ناراضی هم بود :))
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس اون دوستی که میگی نابود شده در دسترس نیس ؟ من تقریبا قطعی شده با وقردوست عمل کنم ولی خوب کرمم میگه کارای بدشو هم ببینم :)) من تو این رنج قیمت بعد از وقردوست از ابیانه خوشم میاد که کارشون طبیعیه اینا نمیدونم اینی که میگی زیادی تراشیده چرا و به چه علت ؟ اخه به من گفت نه اهل قوس دادنم نه سربالا کردن
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
سلام دوستان من یکساعت پیش مطب دکتر ابیانه بودم از ساعت 7 تو نوبت بودم ساعت 10 رفتم تو اتاقش!!! توروخدا راهنماییم کنید گفت اگه موافقم تا فردا دویست تومن بریزم به حسابش 24 اسفند برم برای عمل. چیکار کنم برم؟ دکتر خوبیه؟
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
اگه نمونه ها باب میلت بودن اره . اوکی کن باهاش منم رفتم وقت نشد ویزیتم کنه !! خیلی کند ویزیت میکنه ..اما کارش خوب بود
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
سلام بچه های گل من هفت هفتس با دکتر کلانتر عمل کردم شرمنده این چند وقت نیومدم نمیخواستم استرس خودم رو بهتون منتقل کنم بینی من خیلللللی تانک بود بزرگو گوشتیو سر پایین با قوز فقط خدارو شکر مشکل تنفسی نداشتم از روزی که دکتر تامبون رو در اورد تنفسم عالی بود از ظاهر بینیم هم فعلا زوده نظر بدم چون خیلی ورم دارم ولی باز با این اوصاف خدارو شکر خوبه فقط دو تا ایراد داره که میترسم برطوف نشه اونم خودم چون خیلی دقت میکنم میفهمم راستی کبودی نداشتم اصلا در کل فعلا تا حدودی راضیم خدارو شکر
Cupid giving flowers
دوستان katelia کاملا درست میگه . دکترسامی اخیرا خیلی کاراش طبیعی شده. نمونه های جدید که میان خیلی طبیعی هستن. ولی یک ساله ها که میان توشون فانتزی هم می بینی. حدس من این هست که کمی سبکش عوض شده، در عین حال اگه کسی بخواد فانتزی هم درمیاره.البته دقت کنید خیلی از کسانی که به دکترها خیلی تاکید می کنن که خیلی طبیعی می خواهیم بعد عمل یه کم دلشون میخواد که کمی فانتزی تر باشه و میگن کسی نمی فهمه عمل کردیم. اینم البته سلیقه ای هست.ولی آخرین بار که مطب دکتر رفتم همه طبیعی بودن بعضیا هم زیادی طبیعی .
ترمیم با دکتر سامی
سلام من چهارشنبه با منافی عمل کردم. قالب رو شنبه برمیداره و من عکس میزارم که دینم و به تاپیک و مانی ادا کرده باشم. تامپون نداشتم و airway گذاشته. از همون موقع که به هوش اومدم تنفسم عادی بود به جز مواقعی که خونریزی میکرد و بسته میشد. گلودرد شب اول پوستمو کند که به خاطر لوله تنفسه. کبودی و ورم از روز دوم بیشتر شد تا روز سوم الام کمتر کبودم و بیشتر متورم. ٢-٣ روز اول دماغم دوق ذوق میکرد یا تیر میکشید. و همینطور انگار استخونهای صورتم درد میکرد. طرف چپ که انحراف بیشتر بود کبودی هم بیشتر بود. به نظرم باید حتما قبل عمل حسابی تقویت بشیم. چون من روز پنجشنبه صبح فشارم اومد روی شش و واقعا فکر کردم میمیرم. در کل اگه بخوام با سزارین مقایسه کنم، سزارین عمل بسیاااااارررررر دردناکیه و بینی نسبت به اون درد نداره ولی کلافگی و مراقبتش اعصاب میخواد و ادم بیکار واقعا
مامان طناز منم با کلانتر عمل کردم. یه مشکلی دارم لب بالام رو نمیتونم تکون بدم و موقع خنده هم دندونام معلوم نمیشه.شما چی؟ اینطور بودید؟ الان درست شده؟
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
سلام دوستان من کل دیشبو فکر کردم میخوام امروز پول بریزم برای عمل با دکتر ابیانه. خواااااهش میکنم اگه کسی اطلاعات خاصی داره بگه. راستی دکتر گفت بینیمو از پهلو ها باز میکنه. پلیز اطلاعاتتونو بگین در مورد دکتر ابیانه. ممنون میشم
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
اسپیدار جان من با ابیانه عمل کردم و امروز میرم گچ رو بردارم. چند بار رفتی مطبش؟ وقتی چندین مرتبه بری به راحتی میتونی تصمیم بگیری. من تاحالا ازش خرابکاری ندیدم ضمن اینکه نمیدونم بینیت چه مدلیه و خودش درباره بینیت چی گفته لاریسا جان حتما اسپیدار هم میدونه که دکتر خیلی خون سرد و آرومه و منظور از قاطی کردن احتمالا همون لحن جدی تر بودنه وگرنه هر سوالی که داریمو جواب میده و بعد عمل هم من تا الان آروم دیدمش و مثبت حالا بعدشو نمیدونم
2810