2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من برای بار دوم با دکتر میر محمد مجلسی عمل کردم که بینی ام کوچک نشد ولی تاحالا ندیدم یک نفر از مطبش ناراضی بیاد
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید ... اما خب سخته :-))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست جونا یه سوال دارم. امروز روز پنجم از عمل من گذشت و من فقط زمانی که میخوام بخوابم یعنی ظهر و شب دراز میکشم و بقیه اوقات در حالت نشسته هستم. میخوام ببینم این برای بینیم ضرر نداره؟ و اینکه به شدت توی دندونام احساس درد میکنم مخصوصا موقع خوردن هر خوراکی و اینکه به شدت هم سرفه میکنم یه حالتی مثل سرما خوردگی که کلافه م کرده این سرفه ها که خیلی زیاد هم هستن روی بینیم اثر منفی داره؟
درود بر همه دکتر ابیانه با توجه به اینکه تازه کار هستش قابل قبوله کاراشچند سال پیش وقتی یکی از بچه های همین تاپیک با اییانه عمل کرد و کاملا راضی اما خودش میگفت شانس آوردم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
نسرین: نه مشکلی نداره آروم مسواک کنید Mmmm: مشکلتون چیه؟ منم با مجلسی عمل کردم Nilouz: نه ایرادی نداره اما ییشتر حالت خوابیده باشید بهتره احساس درد تا حدی طبیعیه خلت خونی هم دارید؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
nilouz جون نشستن زیاد اصلا بد نیست برعکس باعث میشه ورم صورتت زودتر فروکش کنه. بخاطر لوله های بیهوشی گلوت تحریک پذیر شده سعی کن مایعات گرم بخوری در ضمن آروم سرفه کن.. الان داری روزای سختی رو میگذرونی ولی نگران نباش عزیزم همه ی این سختیها ایشالله بعد از یکی دو هفته رفع میشه
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
ممنونم پروا و مانی جان نه الان فقط سرفه دارم و مخاط گلوم عادیه . بجز روز اول و دوم که خونی بود الان طبیعه. من اصلا کبودی و ورم خاصی نداشتم برعکس اینکه درد داشتم. با ابیانه عمل کردم و چندین بار مطبش رفتم و نتایج رو توی همین تاپیک ذکر کردم. یکشنبه وقت برداشتن آتل و کشیدن بخیه هاس. از شبی هم که تامپون ها رو در آوردم هرشب خیلی خوب تا صبح نفس میکشم اما خب وقتی حالت نشسته هستم به سختی میتونم این کارو انجام بدم. بینیم هم بزرگ بود امیدوارم ظاهر خوبی پیدا کنم و راضی باشم
اصلا نگران نباش مطمئنن بینیت عالی شده همونطور که پروا گفت بخاطر لوله تنفسیه و طبیعیه جای نگرانی نیست کم کم خوب میشه مطمئنا خیلی عالی میشه که نظرات شما اینجا باشه تا همه بتونن استفاده کنن
دوستای عزیز من تا الان خواننده‌ خاموش بودم، فقط خواستم که خواهش کنم که لطفا به جای وایبر از همین نی‌نی سایت برای تبادل نظر استفاده کنین. بخاطر اینکه این اطلاعات اینجا حفظ می‌شه و بعدا سایر دوستان هم می‌تونن ازش استفاده کنن. میدونم که وایبر راحت تر هست اما همونطور که ما از اطلاعات این سایت استفاده کردیم اجازه بدین بعد از ما هم بقیه بتونن استفاده کنن. لطفا دوباره بیاین و شرح مطب گردی‌ها رو همین جا بگذارید.
سلام. دوستان با تجربه کسی میتونه سبک کارهای مجلسی و سامی رو با هم مقایسه کنه؟؟ من مطمئن نیستم ولی فکر می کنم بینی ام استخوانی غضروفی باشه.اگر دکتر خوب دیگه ای هم میشناسین معرفی کنین لطفا.فرم بینی طبیعی شیک دوست دارم. شبیه اکثرکارهای روی سایت سامی.ممنون میشم راهنمایی کنین.
2810