2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام دخترا سومین روز از عملم هم داره میگذره 26 بهمن با دکتر ابیانه عمل کردم دیشب یعنی دو روز بعد تامپون ها رو در آوردم اول بگم که من شنیده بودم که عمل بینی درد نداره و اینا باید بگم که اتفاقا درد هم داره من که خیلی درد کشیدم اما دیشب درد بینیم به اتمام رسید و الان فقط گلو درد دارم در حال حاضر تا یکشنبه گچ و اتل رو بینیمه اما میدونم که تغیرات زیادی کردم چون بینیم پر از اشکال بود حالا گچ رو که برداشتم سعی میکنم بازم بیام و اطلاعات بدم راستی توی این رفت و آمدا به مطب مثلا دیروز اغلب همه میگفتن که بعد از عمل اصلا درد نداشتن اما من داشتم با این حال ورم و کبودیم خیلی خیلی خیلی کم بود یعنی انگار نه انگار این درد برای این ورم و کبودیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرشیدا جان اره مطمئن باشه درست میشه کلا بعد عمل خنده آدم انگار مصنوعیه نهایت تا 6 ماه کامل برمیگردی به حالت قبلت اصلا نگار نباش
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
مرسی دوستام ماری جون بینیم استخونی بود حالا هفته دیگه عکس قبل و بعدو میذارم که مدل بینی قبلی رو ببینین اما بینی گوشتی که عمل کرده باشن هم دیدم و راضی بودن بنظرم چند بار برو مطب و نمونه کار ببین
سلام دوستان من تقریبا ٣ هفتس با دکتر سامی عمل کردم تا حالا خواننده خاموش بودم ولی امروز اینقدر ناراحت بودم که تصمیم گرفتم بیام و با شما حرف بزنم ! من اصلا از فرم بینیم راضی نیستم از بغل بینیم هنوز قوز داره نمیدونم برای ورمه یا قراره تا اخر اینجوریبمونه هرچیه داره منو دیوونه میکنه چیکار کنم؟؟؟ 😩
2810