2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
بچه ها کسی میدونه هزینه عمل با ابیانه چقدره؟ وای خدایا چقد این پروسه عمل سخته از استرس شبا خوابم نمیبره
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی واقعن میشه دکتر دلخواهمو پیدا کنم دکتری که با اعتماد کامل برم تحت عملش
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
هر دکتری بیشتر که میری مطبش نمونه های خراب بیشتری میبینی حالا میفهمم چرا میگن حداقل 3بار برید مطب دکترتون سر بزنید
بچه ها کسی اینجا فبل از عمل موقع خندیدن افتادگی بینی داشته؟ ایا دکترش براش درست کرده؟ ایا بعد از جراحی خنده هاش مثل قبل شده؟ یا دندوناش معلوم میشه موقع خندیدن؟
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
آرشیدا جان معلوم شدن دندون موقع خندیدن با خط لبخند توسط دندون پزشک درست میشه ویا اگر حالت خنده اسبی باشه میتونی به دکترت بگی موقع عمل درست کنه افتادگی بینی موقع ختدیدن واسه اینه که سر بیتی به سمت پایینه که صد در صد موقع عمل رفع میشه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دینا جون من قبل از عمل موقع خنده بینی ام میافتاد.الان بعد از عمل موقع خنده دندونام معلوم نمیشه.خیلی مضحک شده.دکتر میگه بخیه زدم برات بعد از یه مدت درست میشه.میخوام ببینم ایا واقعا خنده هام مثل قبل میشه؟
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
arshida62 منم قصد دارم با دکتر کلانتر عمل کنم.اما فعلا که مشکل مالی دارم نمیتونم کاملا پولشو جور کنم کلا دکتر رو چطوری ارزیابی میکنی؟کلینیکش چطوره؟ بعد عمل درد داشتی؟شب اول درد داشتی؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
دوست جونیااا جراح بینی خوب تو کرج کسی سراغ نداره؟ کارهای دکتر عبدالمطلبی و گرمارودی رو کسی ندیده؟
NINizz من در کل از نظر پزشکی از کلانتر راضی ام.بویایی و تنفسم عالیه. اگر بعد از ظهر عمل بشی تو کلینیک نگه میدارنت. کلینیکش هم خوبه. کلا عمل بینی درد زیادی نداره. ولی باید دوتا متکا بذاری زیر سرت و صاف بخوابی. بیشترین مرحله استرس زا برای من قیافه خودبینی و خودم بود.خدا رو شکر بینی رو طبیعی دراورده .هنوز هم ورم دارم نمیتونم نظر بدم ولی پشت لبم بنظرم بلند شده و قیافم تغییر کرده.لب بالام موقع خندیدن بالا نمیره. البته خودش میگه خنده هات بر میگرده. به قول خودش صبر ایوب میخواد این عمل بینی.
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
بچه ها ی سوال: من قصد دارم یک هفته قبل از عید عمل کنم ... تا قبل از عید که دکتر گفت گچ رو برمی دارم... اما تو تعطیلات ممکنه مشکلی برام بوجود بیاد؟ با توجه به این که دکترها تا اخر روز 15 تعطیلند.... تو این تعطیلات باز نیازی به دکتر هست یا نه؟؟؟؟ چسب رو خودم باید عوض کنم ایا؟؟؟ سخت نیست؟؟؟؟
2810