2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من کارای دکتر سجادیان رو دیدم به نظر من الکی اسم در کرده البته سلیقه ایه من از کاراش خوشم نیومد وقتی هم بهش گفتم یه هفته مونده به عید میخوام عمل کنم گفت عملش میکنم اما بقیه ی کاراش با دستیارامه مثل چسب زدن اولیه و گچ برداشتن . هزینه اش هم پنج میلیون تومن
24 اسفند 93 با دکتر رضا خازنی
مریمی جون،شهنازجون،بانومنیرجون، ممنونم ازتون. امیدوارم هرچه زودتر این غیرطبیعی بودنش برام جابیفته و بهش عادت کنم. سه هفته س که عمل کردم ،دکتر قالبم رو برداشته، میدونم زوده برای قضاوت ولی واقعا آدم اگه خودشم نخواد بهش فکر کنه حرفای اطرافیان آدمو اذیت میکنه
ارزو جان منم دقیقا همین مشکل رو دارم. اطرافیان میگن قبلا خوشگل تر بودی. والا نظر ندن خیلی بهتره.اصلا ملاحظه نمیکنن که تو روحیه ادم تاثیر میذاره و اینکه هنوز ورم داری و نباید تو این مرحله نظر بدن
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
بچه ها میشه به این سوالم جواب بدین؟؟ ایا از عمل بینیتون راضی هستین؟؟ بعد عمل بینی مثل بینی سابق میشه؟؟ حتی اگه بینیمون ایراد داشته باشه باز به نظرتون بهتره عمل بریم یا کلا بیخیال شیم؟؟ اگه جواب بدین مممممممممنوووون میشم
ارشیدااااجوووووونم از لحاظ تنفس و بویایی مشکلی ندارین که؟؟ دکتر تغییرات زیادی رو بینیتون داده؟ یا اصلاحی عمل کرده؟؟شاید این سوالم تکراری باشه ولی به نظرت عمل برم به دکتر اعتماد کنم؟؟...... شما تو مطب دکتر نمونه دیدین؟؟ راضی بودن؟؟ نه اینکه من تهران نیستم فرصت مطب گردی نداشتم
Ophelia جان. خداروشکر از لحاظ تنفس و بویایی مشکلی ندارم. ولی از نظر ظاهر با اینکه فقط عیب بینی ام برطرف شده ولی خیلی قیافم عوض شده.البته بنظر خودم بدتر شده. شاید دارم زود قضاوت میکنم.چون پشت لبم ورم داره و نمیتونم بخندم و چشمهام حالتش عوض شده.اینکه این حالت بر میگرده یا نه رو نمیدونم. ولی بعضی وقتا میگم بینی ام یه ایراد داشت حالا کل قیافم ایراد داره .امیدوارم حداقل به قیافه قبلم بر گردم.خوشگلتر نخواستم
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
..یعنی قیافه منم کلی تغییر میکنه ..اخه من رو بینیم یه قوز هست اگه اونو برداره پس منم کلی تغییر میکنم...البته بینیتون الان پر ورمه ها نباید نگران باشین...اکثر بیمارای دکتر کلانتر راضین؟؟شما نمونه چند ساله تو مطبشون دیدیدن؟؟ الان بررررم عمل یانه؟؟ بخدا کلافه شدم از الان فشارم پایینه نه اینکه از عمل بترسم نه از بعد عمل میترسم که پشیمون بشم شما اون روزی که برگ بستری رو گرفتین دکترو دیدیدن؟؟ شرمنده من این همه سوال میکنم
اره.من روزی که برگ بستری گرفتم دکتر رو دیدم. نه نمونه قدیمی ندیدم. ولی عمل دکتر خیلی بستگی داره به بینی قبلت.هیچ دو تا دماغی شبیه هم ندیدم. بینی رو خیلی شیک در نمیاره. ایرادات رو میگیره. ولی از نظر بویایی و تنفس خیلی راضی ام.ببین اگه بینی ات ایراد زیادی نداره عمل نکن.چون واقعا ریسکه. من از نیمرخ مشکل داشتم.انقدر که قیافم ازتمام رخ عوض شده نیمرخم عوض نشده.حالا دعا کن که با خوابیدن ورمهابرگرده قیافم[smiley]s/sm65.gif[/ssmiley
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
Ophelia جان بنظرم اگه اون قوز روی بینیت باعث نشده زیبایی صورتت تحت تاثیر قرار بگیره، بیشتر راجع به عمل فکر کن، عجله نکن و در نهایت تصمیم بگیر.ولی اگر فکر میکنی صورتت زیباییش رو بخاطر قوز بینیت از دست داده،عمل کن. گاهی اوقات ایرادات ریزی مثل همون برآمدگی روی بینی نه تنها باعث نازیبایی نمیشه که چهره رو نمکی تر هم میکنه. عزیزم بیشتر فکر کن.
2810