2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015522 بازدید | 66529 پست
اره بسته عمل کرده.هیچ بخیه ای از بیرون نداره. در کل یکم کوچیک شده.پایین بینی ام رو کوچیک کرده البته بنظرم قشنگه و طبیعی. بالای بینی رو هم که قوزش رو برداشته.ولی بازم میگم اینقدر ورم داره که نمیتونم نظر بدم. عزیزم الان ازم بپرسی میگم اگه از قیافت راضی هستی عمل نکن ولی یهو دیدی بعد از چند ماه اینقدر راضی باشم که بگم حتما برو . واقعا ریسکه.تازه من دکتری رو انتخاب کردم که قیافه ام خیلی تغییر نکنه. ولی خداروشکر حداقل از تنفس و بویایی مشکلی ندارم.
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
بله سارا جون از ماه ششم ورم بینیم کمتر شد ولى اونجورى نبود که خودم متوجه بشم ولى مثلا دوستم که یه مدت منو ندیده بود بعدش دید متوجه کم شدن ورما و تغییرات بینیم شد مامان نونو جونم فدات عزیزم همیشه عکساى قشنگتو تو وایبر و لاین نگاه میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سمانه جون منو یااااااااادته؟خخخخ ن هنو جرات عمل پیدا نکردم دست روی هرکی میزارم ی عیبی سرش میزارن
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
شما چقدر حساسید به نظرتون اگر بینیتون بد بشه مثلا چکار میکنید؟؟؟یل باهاش میسازید یا ترمیم پس ترخدا افکار بد به دلتون راه ندید بینی منم امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم فوق العاده بزرگ شده و باد کرده ولی چون قبلا اینجور نبود میذارم به حساب ورم همین!!!! شوهرم گفته حتی اگر بینیت کج و خراب و بد بشه نمیذاره هیچوقت دیگه پای عمل برم ولی من خدارو شکر از بینیم راضی هستم و بازم راضی تر خواهم شد...فقط صبر البته چندروز پیش برادر شوهرم فوت کرد و من خیییییلی گریه کردم و شاید به همین خاطر بینیم بزرگ شده و امید دارم گه ورمش میره
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
ستاره جون منم بینیم بعد عمل خیلیییییییییی ورم داشت ار بینی قبلیم بزرگتر شده بود حتی تا سه هفته بعد عمل ولی بعد ماه اول خوب میشه کم کم نگران نباش
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
بچه ها کلا عمل بینی خیلیییییی ریسکه....چون به دو عامل مهم بستگی شدید داره : 1- قیافه ی ظاهری قبل از عملتون 2- پوست روی بینیتون که خوب شکل بگیره یا نه این دوتا فاکتور واااااااقعا از دست دکترا دوره و هیچ ربطی به عملکرد دکتر ندازه واسه همینه که میگن عمل بینی بگیر نگیر داره
دکتر فتح سامی 15 بهمن
بچه ها من دیروز رفتم مطب دکتر حسینی تو کرج از بینی هایی که دیدم خوشم اومد البته نه همشون ولی اکثریتشون اونی بود که من میخواستم با دکتر ویزیت شدم بهم گفت بینیت خیلی عالیه عملش خیلی راحته نه من هر دکتر دیگه ایم عملت کنه خوب میشه چون بینیت خوش عمله خلاصه کلی ازم تعریف کرد همش میگفت بینیت خیلی خوب میشه ولی همش یه سوال توذهنمه دکتر چطوری میگه بینیت زیبا میشه خوب تعریف هرکی از زیبایی متفاوته از کجا میدونه من چیو زیبا میدونم که بهم میگه زیبا میشه هه خسته شدم ببخشید طولانی شد
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
2810