2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
ستاره جوووون پس یکشنبه قراره بری شمام مطب،دکتر سامی??? منم باید بیام!!!پس میبینمتون.... درد داره تامپون کشیدن?? بچه هایی که از عمل و اینا پرسیده بودین : من عمل هیلیییییی خوبی داشتم.... تا الان هیچ دردی ندارم....فقط،یکم از گوشه های،بینیم خونریزی کمی دارم ک دکی گفت طبیعیه.... اینکه بینارستان هم نیاز به تعریف نداره...از اسمش و هزینه ش،مشخصه دیگه من 11 تومن شد هزینه ی عملم....و شکر خدا بیمارستان پرسنلش خوب بودن مخصوصا اتاق عمل
دکتر فتح سامی 15 بهمن
بچه ها بزرگترین ایراد بینیم قوسشه ایراد بدی بینیم تو رفتگی روی یکی از پره های بینیه منه که سامی قبول نمیکنه و میگه من نمیبینم من بینیم گوشتی نبود پوستش ولی خیلی هم نازک نبود خود سامی گفت بینیت ایراداش خیلی کمه و خیلی خوب میشه نه سامی خیلی دیگه از دکتر های دیگه هم گفتن الان هم از بینیم متنفرم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها.اونایی که تازه عمل کردن مبارک باشه.امیدوارم بینی هاتون عاااااااالی بشه.فقط لطفا عکس بذارین و بگین که نتیجه عملتون چقدر با چیزی که خودتون از دکتر خواسته بودین مطابقت داره؟؟؟ اونایی که با سامی عمل کردین عکس و توضیح یادتون نره.ممنوووووووون
رخساره جان من ساعت 7:30 شب عمل کردم.اخرین نفر بودم.از ساعت 8 صبح هم ناشتا بودم. من فکر میکنم به داروی بیهوشی حساس بودم. عزیزم بهترین قسمت عمل بینی همین ورم و کبودیه بعد یک هفته کبودی میره.تازه استرسهای دیگه جاش رو میگیره که شکل بینی ات چطور شده و ....
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
عزیزم جدی میگم بینیت خیلی خوبه اون فرو رفتگی هم چیز خاصی نیس ۱۰۰٪ با تزریق ژل یا چربی درست میشه کاری نداره....قوسش هم که شدید نیست...واقعا از بینیت متنفری؟ بینی خراب ندیدی پس...این عالیه...کاش مال من اینجوری شه
نه سامی گفت هر کاری کنی اون تو رفتگی نمیره جالب اینجا بود که اصلا تو رفتگی رو اون نمیبینه تاپیک ترمیمی ها بسته شده بچه ها؟؟؟ دنبال یه دکتر ترمیم میخوام برم شاید بتونه اینو برم درسته کنه البته زیر بار عمل دوم نمیرم فقط تزریق تو مطب
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دینا جون قوست خیلی زیاد نیست ولی خوب دوستش نداری. ولی اون فرو رفتگی که میگی مشخصه. چطور دکتر میگه نمی بینم؟ در کل بینیت خرابکاری نیس ولی فرو رفتگی رو با ترمیم می تونه درستش کنه
ترمیم با دکتر سامی
مامی ساآنلاین پست ها : 27431 عضویت:1390/7/20 1393/11/15 - 4:03 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگوب سایتارسال ایمیل سلام دوستان یه راهنمایی میخوام من بینیمو چندساله عمل کردم سایز و فرمش خیلی قشنگه و به صورتم میاد اما نوک بینیم چون غضروف پهن داشته(گوشتی نبوده)و تو هفته های اول عمب خیلی خندیدم و رعایت نکردم الان حس میکنم نوک بینیم باد داره... و خیلی بدم میاد ازاین حالت اگه بخوام این پف بخوابه باید دوباره عمل کنم؟یا سرپایی با زدن امپول میشه جمعش کرد؟ =============================================== دوستان لطفا جواب منم بدین
2810