2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست
بینیتون واقعن زیبا شده سحر جون خصوصا تمام رخت که عالیه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملیکا جون تو انتخاب دکترت خیلی دقت کن چون چهره خودت زیباست و اگه بینیتو خوب عمل کنی عالی میشی فرم لبات شکل لبای منه و عموما یه عمل بینی خوب باعث میشه که لبات بیشتر خودشو نشون بده
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
سلام بچه ها اینجا کسی تو قلم بینیش تا حالا کورتون تزریق. کرده؟ عوارضش چیه با پوست نازک؟ خواهش میکنم جواب بدید لطفا .. لینک جراحی ترمیمی رو اگه دارید واسم میگذارید
اینایی ک ب یکی دست میدن *ب یکی پا میدن * ب یکی دل* اینارو اذیت نکنین اینا کارت اهدا ی عضو دارن...:|
بچه ها من خیلی استرس دارم خیلی زیاد تروخدا شما آرومم کنید به خدا همش بغض تو گلومه من یه دکتری تو شهرستان انخاب کردم حدود 6 سال پیش برادرم پیششون عمل کردن خیلی طبیعی شده منم رفتم پیششونو وقت گرفتم ولی الان خیلی میترسم خیلی اگه خدایی نکرده دماغم بد شه چکار کنم؟ تروخدا کمکم کنید آرومم کنید بخدا تک تک تونو دعامیکنم
سمیرا جان بهتره تو شهرای بزرگ دنبال جراح بینی باشی مث شیراز و اهواز ...هم حق انتخابای بهتر و بیشتری داری راحتترم میتونی نقداشونو بخونی
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
2810