در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان من دیروز یعنى ١٥ بهمن بینیم دو ساله شد عکسامو تو یه انجمن دیگه گذاشته بودم اما چون دکترمو از اینجا انتخاب کردم اومدم اینجا هم بذارم تاریخ عملم ١٥ بهمن ٩١ ، میزان رضایتم بالاى ٩٠درصد اما ١٠٠ درصد نیست ، به نظرم تو عمل بینى صد در صد رضایت مطلق وجود نداره ، دکتر علیرضا محبى کلینیک مرکزى f="http://8pic.ir/">
ملیکا جان، یکیشون که تا دو سال راضی بوده بعد از اون غضروف بینیش تحلیل رفته بود، یکی دیگه میگفت سوراخاش تابه تاست ولی من چیزی متوجه نشدم از تابه تاییش، دو تای دیگه هم از فرم بینیشون راضی نبودن ولی یکی هم که اصلا بینیش با اینکه پر از ایراد بود ولی تغییر نکرده بود چون عکس قبلش رو نشونم داد البته فکر میکنم بینیش راه نداده بود چون خواهرشم که با کس دیگه ای عمل کرده بود هم همین مشکل رو داشت دوتا خواهر هم بودن که 4 سال پیش همزمان عمل کرده بودن یکی بسیار عالی ولی اون یکی ترمیم کرده بود با خود دکتر اینا رو تو 4 جلسه مختلف که رفتم دیدم
دوستای گلم اینجا،جایی هست که خیلی از دوستان میان تا اسم دکخر هایی رو پیدا کنند و برن مطب گردی و بعدش هم از تجربیاتشون به بقیه دوستان بگن چه قبل و چه بعد از عمل،آخه یه دفعه یکی میاد میگه ناراضیم،بدون گفتن چرا میره.........یا بعضیا اسم دکترشون رو نمیگن.......این جوری به نظرم اصلا نگین بهتره.اگر می خواین توضیح بدین یه مقداری جامع تر بی زحمت.
سحر جون بینیت عالی شده عزیزم مدت زیادی ورم داشتی؟ اخه اینجا یکی از دوستان گفت اونایی که پوست بینیشون مثل شماشت خیلی ورم دارن جنس پوست بینی منم مثل شماس. و میدونی دکترت الان چقد میگیره و ایا همه اونایی که شما تو مطبشون دیدی راضی بودن؟