2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
واییی مامان نونو بینیت خیلی ناز شده خوش به حالتون شما پیش کی عمل کردی و چقد شد هزینه عملت و یه سوال دیگه نوع بینیت چی بود؟ پیشاپیش ممنون از جوابتتت
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من چهارشنبه ای ک گذشت با دکتر فتح سامی عمل کردم و هنوز توی گچم....ولی احساس میکنم نوک بینیم خیلیییییی بالاس.....دارم از ترس،سکته میکنم.....کلا دکتر سامی کارش،طبیعیه....نمیدونم این طبیعیه که با آتل و گچ ای هنه بالا باشه یا واقعا دماغمو کوتاه کرده! دارم سکته میکنم
دکتر فتح سامی 15 بهمن
Opheliaجان.من دو هفته است که عمل کردم.روز عمل گلاب به روت بالا اوردم خیلی کبود شدم ولی بقیه کبودی نداشتن و ورم داشتن.پنجشنبه عمل کردم چون انحراف نداشتم شنبه تامپون رو کشید کا برا من اصلا درد نداشت.بچه هایی که انحراف داشتن دوشنبه رفتن برای کشبدن تامپون.بعد از تامپون ورم و کبودی ام روز به روز بهتر شد. دوشنبه گچ رو باز کرد و چسب زد.به من گفت باید بیای بینی ات رو ماساژ بدم.نمیدونم چرا. از نظر تنفسی و بویایی خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارم.روز به روز هم بهتر میشه. از نظر ظاهر نیمرخ و سه رخم رو دوست دارم البته یکم سربالا شده ولی از روبرو انگار هیچ شکلی نداره و سربالاست.میگن تورمه و زوده که نظر بدی. خود دکتر میگه بعد از سه ماه بینی ات میفته.حالا واقعا نمیدونم چی میشه.واقعا راست میگن که صبر ایوب میخواد.حالا هر سوال داری من در خدمتم
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
نفیس (مامان انیسا) منم با دکتر فتح سامی عمل کردم اولش بینیم سربالا بود ولی بعدش که از گچ دروردش عالییییییی بود فردا هم نوبت دارم واسه دروردن طلق داخل بینیم
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
arshida62@ عزیزم شما شب قبل عمل شام خوردی ؟؟ چرا تهوع داشتی ؟ لطفا اگه کارایی که نباید میکردیو کردی رو بگو تا برای بقیه تجربه بشه .. منظورم اینه کبودی و حالت تهوعه
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
بچه ها راس میگین???!!! من خیلی استرس دارم ب خدا....توی این سه روزه روانی نشدم شانس آوردم....منم یکشنبه باید برم مطب واسه کشیدن تامپون ها..... راستش بچه ها من خیلیییییی به دکتر فتح سامی ایمان دارم...ینی داشتم ولی الان خب یه خورده ش کم شده واسه اینکه نوک بینیم خیلیییی بالاست
دکتر فتح سامی 15 بهمن
2810