2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
سلام بچه هااااا مانی خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دو سال پیش بینیمو عمل کردم با سامی از همین تاپیک هم انتخابش کردم الانم خیلیییییییییییییی پشیمونم که گند زد به بینیییییییییییییم یادشششششششششششششش بخیر چه قدر اینجا خوش میگذشت
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
با زدن آمپول اصلا حل نمیشه مامی سا جان اگر به صورتت میاد عمل دوم رو بیخیال شو
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رایا جان مبارک باشه دوستم. یکی از عوامل خیلی مهمی که توی میزان ورم موثره جنس پوست بینیه...از اونجایی که در کل 3نوع پوست از نظر ضخامت وجود داره ورم هم از کمتر تا بیشتر در نوسانه... پوست نازک.....که ورمش کمتره و خیلی زود هم فروکش میکنه پوست معمولی.....که ورمش بیشتر از پوست نازکه و دیرتر فروکش میکنه و پوست ضخیم و چرب......که ورمش بسیاز زیاده و بسیار دیر فروکش میکنه... من باتوجه به اینکه پوست بینیم از نوع دومه باوجودیکه 40 روزه عمل کردم هنوز ورمم کم نشده عزیزم...یه عکس از دو سه روز بعد از برداشتن قالبم دارم به جرات میتونم بگم اون موقع بینیم کم ورم تر و کوچیکتر از الان بود...نگران نباش عزیزم خوف و خوشمل میشی ولی باید صبووووووووووووووووووووور باشی
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
دینا جون گوشتی بود بینیتون؟ الان مشکل بینیتون چیه؟قوس زیاد داده؟ حقیقتش چند باری که رفتم مطب سامی چند نمونه دیدم که خوب نبودند و خودشون هم ناراضی بودن بقیش خیلی شیک بودن، برای بار دوم مشا ره شدم گفتم چقد احتمال داره بینی من عین اینا بشه عصبانی شد گفتش تو دماغ قبلی اینا رو که ندیدی، من هیچ مریض ناراضی ندارم، هر کدوم هم میان اتاقم کلی ازم تشکر میکنن چون میدونن دماغشون چی بوده چی شده
واسه من که از روزای اولم بیشتر شده عزیزم ... ولی واسه هرکسی فرق داره... البته من هرروز پیاده روی هم میکنم اونم تواین هوای سرد...میدونی که سرمای شدید هم خودش عامل ورمه
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سلام دوستان.این تاپیک خیییلی حوبه.واقعا کمک کننده هستش.ممنون ار همه دوستانی که عکس میذارن و راهنمایی میکنن.منم قصد عمل دارم.هنوز مشاوره نرفتم.بینی ام استخوانی هستش و کم کار.در واقع فقط نوکش مشکل داره.دو تا از دوستانم پیش فرهنگ عمل کردن و بینی شون خوب شده.اینجا کسی تجربه ای در مورد فرهنگ نداره؟؟ من بینی طبیعی یه کوچولو فانتزی دوست دارم.بدون قوس و نمیخوام خیییلی بی نی ام کوچیک بشه.شما دکتر خوب معرفی کنین.ممنون
من دو تا ازدوستام با یوشی چند سال پیش عمل کردن.بینی جفتشون رو خییییلی خراب کرد.اینو گفتم چون چند صفحه قبل اسم یوشی رو دیدم که یه نفر در موردش پرسیده بود.هر دوشون با سامی ترمیم کردن و به نسبت بینی قبلی شون خیییلی خوب شدن. در مورد عمل اول سامی ولی من خودم نمونه ندیدم. بیاین دیگه بچه ها.مطب گردیها رو هم بگین.
اخخخخخ از دست دکتر یوشی.منم با یوشی عمل اول کردم و با دکتر سامی ترمیم. دینا جون من یادمه دنبال دکتر. میگشتم اسم شما رو تو تاپیک دنبال میکردم بخاطر سامی.میشه بگی مشکلت چیه?دکتر زیر بار میره یا نه?
ترمیم با دکتر سامی
سلام یکی در مورد مصرف قرض ضد بارداری گفته بود که من شنیدم اصلا قبل عمل نباید مصرف شه حتما قبلش با دکترش مشورت کنه. رایا جان مال من کهالان یک ماه شده ورمش داره هر روز کمتر میشه ولی خوب بعضی مماخت میخواد لج دراره، گنده میشه فرداش باز فرم میگیره . واینکه اوایل یه سمت تیغه بینیم استخونش ورم داشت و من غصه میخوردم که بینیم کجه ولی الان دو طرفش عین هم شدن . هرچی که میگذره بیشتر متوجه منظور بچه ها از صبور بودن میشم .
سلام به همه بچه ها میشه یه گروه تو وایبر یا واتس اپ یا تلگرام درست کنید و هممون عضو بشیم؟؟؟ هم راحت تر عکس میذاریم هم کمتر وقت کمترى میگیره و واسه من یخورده مشکله بیام اینجا من مهر پارسال عمل کردم و امشب رفتم مطب و از اونجایى که از بینیم راضى نبودم از دکتر گلایه کردم نارضایتیم بخاطر ورم یک طرف بینیمه که هنوز خوب نشده و دکتر امپول زد و ژل تزریق کرد حالا نمیدونم خوب میشه یا نه اما امشب براى اولین بار تو این یک سال و خورده اى از عمل کردن بینیم پشیمون شدم خودم که احساس میکنم جزء ترمیمیام اما هرچى به دکتر گفتم زیر بار نرفت خیلى ناراحتم
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️
2810