2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
آره عزیزم آمپول هم میزنه البته درصورت نیاز وقتی گچ رو از روی بنی من برداشت گفت بینیت تا یک هفته فرم نداره مال منم خیلی ورم داشت ولی وقتی رفتم بخیه هامو بکشم خیلی از ورمها کم شده بود
دکترسجادیان
رایا جان بینیت گوشتی بوده؟ تو کارای سجادیان ورم زیاد طبیعیه من هر نمونه ای دیدم مدت زیادی ورم داشته . ولی به این فکر کن که بعد ورم خیلی خوب میشی. راستی میشه بگی هزینه عملت چقد شد و از کی وقت گرفتی؟
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی موقعی که کچو برداشت شکل اصلیه بینیتو دیدی؟ یا اون موقع هم ورم داشت؟ چون میگن گچ باعث میشه قسمت بالای بینی فرم اصلیشو داشته باشه ولی نوک بینی پر ورم میشه.
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
آمپول عضلانیه ؟یا از اینایی که میگن توی بینی میزنن؟ هزینه عمل 4500 از یک ماه قبلش وقت گرفتم والا ما که گچ رو برداشت بینیمون رو ندیدیم تا چسب ها رو زد بعدش آیینه داد.اونم یک کله قند بود نه مماخ
بله دکتر عباس زاده برگشته من قصدم برای عمل باهاش خیلی جدی بود ولی وقتی ورم های 6 ماهه دیدم خیلی ترسیدم. یعنی طبیعیه بعد از 6 ماه چسب بزنی؟ نیلو جان میشه شمام برین مطب کاراش رو ببینید شاید اون دفعه شانس من اونطوری بودن
سلام دوستان من بینی گوشتی دارم 10 سال پیش هم یه بار عمل کردم ولی هر کس منو میبینه میگم عمل کردم باورش نمیشه چون خیلی هنوز بینی بدیه . یه جراح خوب می خوام . پیش دکتر محسن فدایی رفتم ولی هنوز شک دارم که عمل کنم پیشش یا نه کارای دکتر سجادیان و دکتر محبی هم دیدم و شنیدم خیلی راضی هستند پیشنهادتون چیه؟
فاطیما من شاید امروز برم مطب ابیانه میای باهم بریم ؟ چندتا دیگه کار ازش ببینیم.من کلا تو مطبش هنوز ناراضی ندیدم. عباس زاده هم دوست دارم برم چه روزایی از چه ساعتی هست؟ الان یادم نمیاد خودم نجبا جان بنظرم شیروانی و سجادیان دکترای خوبی هستن برای بینی گوشتی حالا ترمیمشو دقیقا نمیدونم و محبی هم یکی از دوستای من باهاش عمل کرد اما بینیش کوچیک بود و یه قوز داشت که اونم خوب شد اما بنظرم خیلی بهتر میتونست باشه.
2810