2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من خودم به شخصه از این جا خیلی چیزا یاد گرفتم و وظیفه خودم میدونم با اینکه وقت زیادی ندارم ول ...

لطف می کنید اگر لینک گروه واتساپ رو دارید برای من ارسال کنید. خیلی ممنونم

من واقعا ازتون ممنونم که تجربیاتتون رو نوشتین.  دکتر ابیانه یکی از گزینه های انتخابی من بود که ...

سلام میشه پرسشنامه منو پر کنید مال جراحی زیبایی هست. هیچ اطلاعات شخصی هم نمیخواد فقط ۴گزینه ای هست از احساساتتون

شکستگی بینی و پولیپ، الان چن ساله ک جراحی ترمیمی و زیبایی پیش دکتر گلجانیان انجام دادم و خیلی راضیم ...

سلام میشه پرسشنامه منو پر کنید مال جراحی زیبایی هست. هیچ اطلاعات شخصی هم نمیخواد فقط ۴گزینه ای هست از احساساتتون

تو رو خدا فقط پیش ساریخانی عمل نکنید یعنی زندگی‌مو سیاه کرد با عمل افتضاح بینی م مطب ...

سلام من پیش تیم دکتر مقتدر و دکتر خوانساری  عمل کردم هنوز گچ رو باز نکردم ولی خیلی راضی هستم تا اینجا فرم بینیمم فکر کنم خوب شده به سبک وی همراه با دوتا خط کانتور روی بینی عمل میکنن

عزیزم دکتر خوب برای بینی گوشتی اگه میشناسین لطفا معرفی کنین.من امکان مطب گردی ندارم متاسفانه

پیج دکتر مقتدر و دکتر خوانساری رو داخل اینستا ببینین من خودم با ایشون عمل کردم فردا میخوام گچم رو باز کنم

سلام  شما از دکتر باستانی اطلاعی دارین به نظرم خیلی ماهر هستن  

من هفته ی پیش مطبشون بودم ،نمونه کارای خیلی خوبی دیدم وفوق العاده ادم باسواد ومنطقی هستن ولی خب شیب قیمت هاشون یک مقداری تنده.

سلام بچها بنظرتون دکتر بشارت زاده خوبه واسه عمل بینی؟؟؟؟؟

وقت بذارین پست‌های قبلی رو بخونین! این همه در مورد دکتر بشارتی زاده نوشته‌شده. در این حد بدونین که قبل عمل حتی با مریض چک نمی‌کنه چه انتظاراتی داره، مگه اینکه بخواد فیلم بگیره بذاره اینستاگرام‌.

دکتر محمدی مفرد عااااالی هستن من بینیم گوشتی بود پیششون جراحی کردم واقعاااا فکرشم نمیکردم انقد بینیم ...

عزیزم کی عمل کردی قبل عمل خودتون بهش گفتی چه مدلی 

یا خودشون گفتن

مشگل تنفسی ندارین

روز عمل ازتون دیگه سوال نمی پرسه

یا امام رضا
2810