2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان شما دکتر دکتر محمد تقی دینی میشناسید ؟ چند جا خوندم ازش خیلی تعریف کرده بودند ، اینم یکی از نمونه کاراشونه http://www.nozaad.com/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%8C-%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%88--5620?page=101

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطیما جان دکتر یزدانفر شنیدم دکتر خوبیه قشنگ عمل میکنه لبخند جون باهاش عمل کرده میتونی از اون بپرسی . ابیانه دوتا کاربرا باهاش عمل کردن که نمی دونم اسمشون چیه . ولی برای اطمینان خاطر بهتره خودت بری کار ببینی بعد تصمیم بگیری . ولی میدونم جفتشون طبیعی کارن کارشونم قشنگه . ابیانه خیلی دستکاری نمیکنه .
بانو منیر جان خیلی لطف کردی. کارای دکتر ابیانه رو دیدم و خوشم اومده ولی چون کسی رو ندیدم که حداقل 4 سال اینا از عملش بگذره خیلی می ترسم. دکتر یزدانفر رو تعریفش رو شنیدم ولی تو همین سایتا و چون کسی رو از نزدیک ندیدم میترسم. مطب هم همه با چسب قشنگن. لطفا کمک کنید اگه دکتر مناسب برای بینی استخونی میشناسید
یزدانفر و منافی خیلی گرونن فک کنم - من بیشتر از ۶ نمیتونم هزینه کنم
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
katayoOn جان آره عزیزم دکتر دادگری خییییییلی متقاضی داره...الانم هرکی زنگ بزنه مطب منشیاش میگن هفته دوم اسفند زنگ بزن که برای سال بعد اونم مرداد یا شهریور وقت ویزیت بدیم...چون تا اون موقع همه وقتاش پره
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
دوستان کسی دکتر یوشی رو میشناسه؟ از کاراش چیزی دیدین یا اطلاعاتی دارین؟ من قصدم اینه که پیش ابیانه عمل کنم اما امروز یکی از دوستای صمیم گفت خواهرش میخواد با یوشی عمل کنه و دوستش و چندنفر دیگه که همه رو میشناخت با یوشی عمل کردن و خیلی خوب شدن اما من نمیدونم چیکار کنم چون اگه بخوام برم مطبش 2 بار حداقل باید برم ضمن اینکه میخوام تو همین یکی دوهفته عمل کنم و برای بار سوم برم مطب ابیانه کمک کنید
2810