2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015454 بازدید | 66527 پست
مرسی پروا جان، حیف شد کاش دکترت کرج بود بینیت واقعا خوب شده. دوستان خواهشا یکم از حال بعد از عمل بگید، با دو تا بچه کوچیک سخته؟ برای بینی استخونی که تقریبا طبیعی یا همون نیمه فانتزی بخوام عمل کنم اگر دکتر خوب تو کرج سراغ دارید بهم ، معرفی کنید لطفاااا
نه رایا جان من نمی خوام سوهان بکشم یکی از دوستام از من خواسته که براش سوال کنم. ضمنا روی بخیه هات پماد تتراسایکلین بزن خیلی سریع بخیه هات خوب میشه. برای من که وقتی پماد میزدم سه تا از بخیه هام خودشون افتادند.
دکترسجادیان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رسپینا عزیزم ممنونم واسه آدرس مطب.....لطف کردی. رخساره جون دکتر میلانی بینی گوشتی رو خوب میتونه عمل کنه؟*سبک عملش ب چه صورت....طبیعی یا فانتزی یا نیمه فانتزی؟*ناراضی ازش دیدی؟*تو مطبش اونایی عمل کرده بودن بینیشون خوب شده بود چندوقت بود عمل کرده بودن؟*
هانی عزیز شاید باورت نشه با اینکه دکترم بینی منو از کلوملا و پره هام باز کرده بود و بخیه زده بود همون روزی که بخیه هامو کشید آینه داد دستم در کمال تعجب دیدم هییییییییچ اثری از جای بخیه هام نیست!!! از اونروز به هرکی میگم باورش نمیشه اصلا بینیم بخیه خورده باشه...همون روزم بهم گفت دیگه لازم نیست کرم بزنی...!!! عملم با اینکه هم زیبایی بود و هم انحراف واقعا راحت بود...واسه عمل با دکتر باید یکسال تونوبت باشی بینهایت مراجعه کننده داره حتی از تهران و اصفهان و کرج و خیلی شهرای دیگه...خودمم باهاشون برخورد داشتم... من همه جوره دکتر دادگری رو قبول دارم و میدونم که تو گیلان بهترینه...اما متاسفانه صبرم واسه خوابیدن ورما خیلی کمه و گاهی بخاطرش غصه میخورم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
رایاجان من گچ نداشتم اسپلینت داشتم. تاوقتی که گچ یا اسپلینت روی بینیته اصلا سعی نکن تصورکنی اون زیر چه خبره چون چیزی دستگیرت نمیشه عزیزم...روزی که گچ رو از روی بینیت برمیداره قسمت بالایی بینیت چون چندین روز تحت فشار گچ بوده بدون ورمه اما قسمت نوک بینت پراز ورمه و بخاطر همینه که اکثرا من جمله خودم اون لحظه فک میکنیم که نوک بینیمون فوق العاده بالا و نوک تیزه...واسه دیدن فرم واقعی بینیت باید صبر ایوب داشته باشی گلم...
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
رسپینا جان من خودم انجام ندادم ولی یکی از دوستام تو مطب انجام داده با امپول بی حسی انجام میشه احساس درد و فشار یه مقدار داشت حس میکرد استخون بینیش داغ شده ، فکر نکنم حس خوبی باشه من که شخصا حاضر نیستم همچین کاری انجام بدم
parva جون مبارکت باشه .یکی دیگه از بچه ها هم با دادگری عمل کرده (مونیکا تو تاپیک ترمیمی ها ولی ترمیمی نبوده )بی نهایتتتتتتتتتتتتتت بینیش زیبا شده .می گفت تا ماه 5 و 6 ماه ورم داشتم .منم حس خوبی به دکتر دادگری دارم حیف که گیلانه .واقعا باید یک سال تو نوبت موند؟؟؟؟؟؟؟
@ماری جون ... راستش من رفتم یه نفر بیشتر نبود . دختره گفت گوشتی بوده بینیش . راضیم بوده از کارش . گفت همه فامیلمون اینجا اومدن ولی خودش گفت استخونی ها رو قشنگتر درمیاره که این یه چیز طبیعیه .. ولی بینی ایشون چسب بود روش من زیاد ورمی ندیدم از نظرم خوب بود با چسب ... سبک دکتر کاملا طبیعیه شاید اگه بخوای روش یه ذره قوس بده بچه ها میدونیدکدوم دکترا به پره بینی کاری ندارن ؟ من نمیخوام پره بینیم عملی به نظر برسه
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
2810