در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
من مماخ سابقم استخونی بود... دکتر دادگری رشت عمل کردم...والا میزان رضایت من در نوسانه ! یه روز رااااااااضی راااااااااااااااضی یه روز تقریبا ناراضی تا این ورم بخوابه ماهم پیر شدیم
خدا جونم عاشقتم...
** P & R...forever...together **
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوست جونا من چندروزی نبودم....اون صفحاتی که نبودم همه رو خوندم... دوست جونااااااا دکتر ابیانه واسه بینی گوشتی مناسب؟*** پریسا جان عکست کدام صفحه ست؟؟؟؟ دوستان عکسم صفحه 1526.....لطف کنید عکسم رو ببینید و بگید کدام دکتر واسه بینی من مناسب؟؟؟؟؟آیا دکتر احمدی واسه بینی من مناسب؟؟؟؟؟گوگولی جان پریساجان و بقیه دوستانی که مطب** دکتر احمدی **رفتن و نمونه های دکترو دیدن بگید دکتر احمدی واسه بینی من مناسب؟؟؟؟؟***ممنونم.
با سلام به دوستان عزیز من میخام پروتز لب انجام بدم اگه میشه یه دکتر خوب یهم معرفی کنید که تو ابن زمینه کارش خوب بوده باشه اگه کسی هست که خودتون با اشنایلناون رفته و راضی بوده له منم معرفی کنید من یه نمونه از کارای دکتر فرشید محبی راد رو دیدم بد نبود شما نظرتون چیه؟ کمکممممممممممم کنیییییییییید
من دیشب مطب ابیانه رفتم فوق العاده شلوغ بود کلا از این نظر با همه دکترایی که رفتم فرق داشت. همه کسایی هم که عمل کرده بودن بینیشون قشنگ بود آخههههههه ولی چرا 4 تومن میگیره فقط اگه کارش خیلی خوبه؟؟؟؟؟؟
یکی از بچه ها اینجا گفته بود کارای سایتش فوتوشاپه ولی به نظر من که کارایی که تو مطبش می بینی از سایتشم بهتره متاسفانه حالا چرا انقدر ارزونه من رو دودل کرده
ماری جون عزیزم آخه سلیقه ها باهم فرق میکنه. باید خودت بری مطبش مدلاشو ببینی. دکتر احمدی هم میتونه بینی استخونی رو خوب عمل کنه هم گوشتی رو. حالا دیگه بستگی به خودت داره که کارشو دوست داشتی باشی یا نه.
من دیروز مطب میلانی بودم هیچکی نبود رفتم تو . خیلی دکتر خوبی بود خیلی وقت گذاشت خیلی منطقی در مورد بینیم حرف زد . تا حالا هرجا میرفتم هرکی یه عیب میذاشت ! یه دکتری که اسمشو نمیبرم گفت انحراف داری چیزی نگفتم اخر سر که داشتم میومدم بیرون گفتم انحرافم کدوم وره ؟ گفت هر دوطرف ! S ماننده ! حالا بگذریم وقتی اومدم بیرون یه نفر اومده بود که راضی هم بود البته اون گوشتی بود ایشون با دوستش اومده بود بینی دوستش فووووق العاده بود اما با سامی عمل کرده بود واقعا من اگه پول داشتم میرفتم پیش سامی حالا نظرتون در مورد میلانی چیه شما ؟ چیز بدی شنیدین ازش؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++
انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
دوست من پیش سامی عمل کرده من که اصلا از فرم بینیش خوشم نمیاد. البته خیلی فانتزی کاره باید خوشت بیاد از کارش. بعد سامی تا جایی که من می دونم بسته عمل میکنه و خیلی بهتره که باز عمل کنید